TKO BI JOJ ZAMJERIO

Kate se hvali ludo dobrim tijelom u bikiniju

13.11.2015 u 12:01

Bionic
Reading

Plavokosa glumica Kate Hudson razveselila je svoje brojne obožavatelje na društvenim mrežama objavivši fotografiju na kojoj samo u bikiniju zalijeva travnjak

Lijepa glumica zaželjela je dobro jutro svojim sljedbenicima na Instagramu kojih trenutačno broji nešto preko dva milijuna, a ne sumnjamo da će ta brojka rasti nastavili Kate objavljivati slične fotografije.

Ova 36-godišnja glumica oduševila je sve svojom zavidno vitkom figurom. Fotografiju je popratila riječima Dobro jutro, a ispod vesele fotografije napisala je 'Dobro jutro, djeco! Bit ću ubrzo unutra kako bih ispekla palačinke čim zalijem travnjak!'

Ludo dobru liniju koju u posljednje vrijeme dobro raspoložena glumica voli pokazivati na društvenim mrežama, ali i u izazovnoj dojeći, održava redovitim vježbanjem, a ne krije da ne vjeruje u dijete.

'Jako puno vježbam, no pritom se pokušavam zabavljati. Shvatila sam na koji način mogu postići ravnotežu u kilaži koja neće podrazumijevati mučenje dijetama i slično. Iskreno, ne vjerujem u dijete već u način života. Pokušavam ga voditi na zdrav način i samim time se ne mogu pretjerano odvajati od brojnih aktivnosti', otkrila je nedavno Kate koja osim što vodi aktivan sportski život, stvara liniju odjeće za fitnes za brend Fabletics.