DOBAR STIL NEMA CIJENU

Kate Middleton zablistala u haljini od 600 kuna

11.12.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea opet je dokazala da za dobar stil ne treba imati puno novca jer je za vrijeme prvog službenog posjeta Americi blistala u povoljnoj haljini

Iako se u New Yorku sretala sa svim važnim ljudima, od slavnih glumaca do sportaša i pjevača, Kate Middleton zna da je tajna dobra stila stvar osobnosti pa je još jednom to i dokazala crnom haljinom koja košta 99 dolara. A morate se složiti da joj je ta cijena zaista prava sitnica.

Uz nakit, frizuru i cipele Stuarta Weitzmana, crna haljina Seraphine iz kolekcije za trudnice stajala joj je kao salivena i nema garancije da bi bila ljepša u nekoj skupljoj.

Budući da je bila u potpuno tamnoj kombinaciji, dodala je malo boje i glamura prelijepim pink kaputom kuće Mulberry koji je već rasprodan. Poznato je da mnoge obožavateljice rado kopiraju Katein stil, ali do kaputića neće tako lako doći.

Tako je uz jednostavnu i elegantnu haljinu od 600 kuna uparila dizajnerski kaput koji košta oko 14.500 tisuća kuna, a uz njezinu neposrednost i uvijek nasmijano lice to je bilo i više nego dovoljno da osvoji srca Amerikanaca.