LJUBITELJICA RECIKLIRANJA

Kate Middleton opet je modno iznenadila: Iz ormara izvukla i zablistala u staroj Zarinoj haljini

05.10.2021 u 12:59

Bionic
Reading

Posljednjih dana Kate Middleton marljivo obavlja svoje brojne kraljevske angažmane, a nakon što je brojne oduševila u blještavoj haljini na Bondovoj premijeri, ovoga puta isto joj je pošlo za rukom s već viđenom Zarinom haljinom

Nije nikakva novost da vojvotkinja od Cambridgea obožava reciklirati stajlinge, baš poput španjolske kraljice Letizie, a kada odjene cjenovno pristupačne krpice tradicionalno izaziva oduševljenje kod ljubitelja kraljevske obitelji.

Navedeno joj je ovoga puta uspjelo zahvaljujući pojavi u laskavoj haljini pepita uzorka s dodatkom pussy bow ovratnika, a koju potpisuje španjolska Zara.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Pete Maclaine / Parsons Media / Zuma Press / Profimedia

Riječ je o haljini u kojoj smo Kate Middleton već vidjeli, a danas je u njoj stigla u posjet Centru za lingutudinalne studije Sveučilišta u Londonu.

U ovoj Zarinoj haljini Kate je posljednji put viđena u siječnju tijekom obavljanja kraljevskog angažmana u engleskom Bradfordu.

I dok ju je tada kompletirala crnim cipelama s blok petom Gianvita Rossija, ovaj put ju je nosila uz sive salonke s potpisom omiljenog brenda španjolske kraljice Letizije – njemačkog Hugo Bossa.