U ULOZI DOMAĆICE

Oličenje elegancije u bijelom: Kate Middleton zablistala u haljini brenda koji je osvojio i Hrvatice

23.09.2021 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon tradicionalne ljetne pauze, vojvotkinja od Cambridgea marljivo obavlja svoje brojne kraljevske angažmane, a na posljednjem u nizu organiziranom u Buckinghamskoj palači postala je oličenje elegancije u bijelom

Tijekom prvog lockdowna uslijed globalne pandemije koronavirusa, Kate Middleton pokrenula je fotografski natječaj koji je finaliziran virtualnom izložbom naziva 'Hold Still: A Portrait of our Nation 2020' , a zatim i knjigom istoga naslova koja je ovoga svibnja uspjela postati bestselerom na stranicama Amazona.

U ulozi domaćice u Bukckinghamskoj palači, 39- godišnja vojvotkinja organizirala je domjenak kako bi proslavila uspjeh navedenog projekta, a tim je povodom zablistala u elegantnom, bijelom izdanju.

Njega je postigla haljinom laskave dužine midi koja je izgledala poput kombinacije plisirane suknje s čipkom i strukiranog sakoa od tvida.

Kako se doznaje, riječ je o kreaciji s potpisom poznatog londonskog brenda Self-Portrait, čije su haljine osvojile i brojne poznate Hrvatice, a u prodaji se nalazi po cijeni od 3500 kuna.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju