PREKRASNA U CRVENOM

Kate Middleton oduševila retro stylingom

09.07.2015 u 10:46

Bionic
Reading

Iako se na centralnom terenu Wimbledona odvijala prava drama između Andyja Murrayja i Vaseka Pospisila te nakon njih našeg Marina Čilića i Novaka Đokovića, poglede je privlačila lijepa brineta u jarko crvenoj haljini, vojvotkinja Kate Middleton koja je u društvu supruga princa Williama iz kraljevske lože odgledala oba četvrtfinalna dvoboja i pritom se vidno dobro zabavljala

Omiljena članica britanske kraljevske obitelj velika je ljubiteljica tenisa koji odmalena rekreativno igra, a ove se godine prvi put pojavila na Wimbledonu.

Za tu je prigodu odabrala žarko crvenu haljinu srednje dužine u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, a elegantna haljina pomalo retro kroja istaknula joj je vitku figuru. Šik haljina omiljenog Kateinog brenda L. K. Bennet koštala je oko 2.500 kuna, ali je kao i većina stvari koju ona odjene, već rasprodana.

Izgled po uzoru na trenutačno jako trendi sedamdesete godine prošlog stoljeća Kate je upotpunila torbicom američke dizajnerice Diane Von Furstenberg s printom leoparda, ručnim satom Cartier i naušnicama Lolita brenda Mirabella čija cijena iznosi 300-tinjak kuna.

No kakav bi to bio look bez Kateinog zaštitnog znaka, lijepo isfenirane kose koja se voluminoznošću ovaj put dobro uklopila u retro izdanje.

Sunčane naočale nezaobilazan su modni dodatak na Wimbledonu, a i Kate i princ William odlučili su se za trendi retro modele najpoznatijeg brenda na svijetu, vječni Ray-Ban.