ZA ČISTU PETICU

Kate Middleton očitala još jednu lekciju iz stila u šarmantnoj košulji i elegantnim hlačama koje laskaju figuri

13.05.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea gdje god da se pojavi izaziva pozornost, a njezine su modne kombinacije uvijek na meti zaljubljenica u modu

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora kad je u pitanju stil doista ne zna za greške.

Iako je nekad bila na meti modnih kritičara zbog svojih 'ziheraških' modnih izbora, supruga princa Williama svoj je modni stil vremenom modernizirala i izbrusila do savršenstva.

Premda joj divno pristaju haljine i kaputi primjereni njezinoj kraljevskoj funkciji, vitka Kate Middleton odlično izgleda u hlačama što je dokazala prilikom posjeta Wolverhamptonu povodom obilježavanja tjedna mentalnog zdravlja.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jacob King/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda uživali su u druženju i razgovoru s polaznicima centra za mlade The Way Youth Zone, a s lica im nije silazio osmijeh dok su igrali nogomet, stolni tenis i iskušavali svoje vještine s lukom i strijelom.

Kate (39) je bila utjelovljenje poslovne elegancije u tamnoplavim tonovima: ženstvenom kaputu, šarmantnoj košulji s točkicama s potpisom Tory Burch i hlačama širih nogavica koje su naglasile njezinu besprijekornu figuru.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Dominic Lipinski/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kosa stilizirana u bogatim uvojcima i diskretan make up zaokružili su ovo elegantno izdanje supruga princa Williama i majke troje djece, prinčeva Georgea i Louisa te princeze Charlotte.

Inače, nedavno su princ William i njegova supruga Kate najavili pokretanje osobnog YouTube kanala i time oduševili brojne obožavatelje. Novi video na njihovom kanalu prikazuje nasmiješenu Kate kako predstavlja 'Cancelled', druge u drugi u nizu telefonskih poziva koje je vojvotkinja održala sa sudionicima projekta Hold Still. Knjiga 'Hold Still', koja predstavlja trajni zapis o pandemiji, nastala je u suradnji ljubiteljice fotografije vojvotkinje od Cambridgea i National Portrait Gallery.

Kate je za tu prigodu odabrala jednostavnu kombinaciju koja zrači ležernom elegancijom. Crne hlače uparila je s nježnom bijelom bluzom ukrašenom čipkom, a mnogima je odmah zapelo za oko kako je to ista košulja koju je Kate nosila na fotografijama objave zaruka sa princem Williamom prije više od deset godina.