KRALJEVSKA OBITELJ NA OKUPU

Kate Middleton modno pokorila Meghan Markle, koja je ovim stajlingom nakon dugo vremena podbacila

12.03.2019 u 10:54

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj okupila se na misi u Westminsterskoj opatiji povodom Dana Commonwealtha, a u centru pažnje i ovog puta bile su vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle. Osim što je sve zanimalo kako će se Meghan i Kate ophoditi jedna prema drugoj i hoće li se između njih uočiti netrpeljivost, javnost je također sa zanimanjem ispratila njihove stajlinge

Članovi britanske kraljevske obitelji u ponedjeljak su stigli u Westminstersku opatiju na svečanu misu posvećenu državama članicama Commonwealtha, povodom obilježavanja Dana Commonwealtha. Osim kraljice Elizabete II, misi su prisustvovali princ Charles, vojvotkinja Camilla, prinčevi William i Harry te vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle.

Usprkos stalnim glasinama o njihovu neslaganju, Kate i Meghan srdačno su se pozdravile i poljubile u obraz tijekom susreta u crkvi, nakon čega su se pridružile Williamu i Harryju u ćaskanju. Lijepe vojvotkinje plijenile su pažnju od trenutka kada su izašle iz automobila, no na prvi pogled svima je bilo jasno da je ovog puta Kate modno pokorila uvijek besprijekorno odjevenu šogoricu.

  • +21
Kraljevska obitelj na misi povodom Dana Commonwealtha - modni dvoboj Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate je za svečanu ceremoniju odjenula elegantni crveni kaput s dvostrukim kopčanjem, s potpisom brenda Catherine Walker, u kombinaciji s crvenim šeširom te baršunastim cipelama i torbicom u nude boji s potpisom brenda Emmy London.

Isti kaput, koji je u prvi plan istaknuo njezinu vitku figuru, Kate je nosila i 2014. godine, upotpunivši stajling crnim modnim dodacima.

Za razliku od Kate, koja rijetko skreće s puta kada je moda u pitanju, Meghan je svoje trendi i odvažne stajlinge ovog puta zamijenila nešto tradicionalnijim izborom odjeće koji, nažalost, nije ponio pohvale modnih stručnjaka. Lijepa trudnica odabrala je komade od glave do pete s potpisom dizajnerice i prijateljice Victorije Beckham.

Bijelu haljinu trendi lančanog printa vojvotkinja od Sussexa uskladila je s bijelim kaputom te satenskim cipelama i torbicom u smaragdnozelenoj boji, a jedina tri komada koja ne nose potpis bivše spajsice su šešir s potpisom Jane Taylor, koji podsjeća na one koje je nekoć nosila pokojna Jackie O. Kennedy, naušnice brenda Dead Davidson i narukvica koja je nekad pripadala princezi Diani.