NAŠ NAKLON ZA TRUD

Dok većina trudnica nosi udobnu obuću, Meghan Markle se ne skida iz vrtoglavih štikli

11.03.2019 u 15:35

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle u ponedjeljak su prisustvovali ceremoniji kojom se svakog drugog ponedjeljka u ožujku obilježava Dan Commonwealtha. Lijepa vojvotkinja, koja ne prestaje puniti medijske članke, plijenila je pažnju u još jednom elegantnom stajlingu, a iako uskoro treba roditi, slavna trudnica ne odustaje od vrtoglavih potpetica

Odlično raspoloženi i, kao i uvijek prisni, princ Harry i Meghan Markle mahali su okupljenim građanima ispred Canada Housea, gdje su stigli na svečanu ceremoniju obilježavanja Dana Commonwealtha. Najviše pažnje svojim je pojavljivanjem u javnosti i ovog puta izazvala vojvotkinja od Sussexa, koja se za ovo događanje odlučila za zeleno-crnu odjevnu kombinaciju.

Za razliku od njezinih uobičajenih modnih izbora, ovaj Meghanin stajling ipak je nešto konzervativniji. 37-godišnja vojvotkinja, koju modni stručnjaci hvale zbog njezina trendi i odvažnog stila kakav se rijetko viđa na kraljevskim dvorima, ovog puta je odabrala zeleni kaput na kopčanje tradicionalnijeg kroja s izvezenim crnim cvjetovima, koji potpisuje brend Erdem.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajing Meghan je upotpunila crnom clutch torbicom s potpisom brenda Givenchy te omiljenim crnim štiklama brenda Aquazzura s prepoznatljivom mašnom na peti. Iako će uskoro roditi nasljednika britanskog trona, lijepa vojvotkinja ne skida se iz vrtoglavih potpetica, a vjerujemo kako joj zbog te 'žrtve' brojne trudnice skidaju kapu.

Po svemu sudeći Meghan odlično podnosi trudnoću, pa joj i izbor neudobne obuće lakše pada.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia