DOSLOVNO BLISTA

Svi govore o zlatnom izdanju Meghan Markle: Ovo je jedan od njezinih boljih stajlinga

17.05.2023 u 09:55

Bionic
Reading

Raskošan dom u kalifornijskom Montecitu, Sussexovi su nakratko napustili da bi ovog utorka sudjelovali na novoj dodjeli Women of Vision Awards u New Yorku

Uz princa Harryja, Meghan Markle na spomenutu dodjelu stigla je u društvu majke Dorije Ragland.

Ovaj trojac do dvorane u kojoj se održavala dodjela stigao je na prilično neglamurozan način, prolazeći kroz rent a car poslovnicu, a 41-godišnja Meghan pritom je blistala u zlatnom.

Svečana dodjela nagrada za bivšu američku glumicu pokazala se izvrsnom prilikom za blistanje u skupocjenim komadima. Analizirajući njezino zlatno izdanje u New Yorku, britanski Daily Mail stigao je do cifre od 11 tisuća eura, koja se većinom odnosi na nakit.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U skladu s feminističkom temom večeri, Meghan je odabrala kreaciju raskošne teksture kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz, koja trenutačno košta oko 700 eura. Haljinu midi dužine naziva Ideal Universe odlučila je prepraviti pa je izbacila naramenice uključene u izvorni dizajn.

Držeći se zlatne, haljinu sa suptilnim prorezom sprijeda dopunila je parom otmjenih ‘golih’ sandala s remenčićima brenda Tom Ford, a u rukama je nosila clutch torbicu s potpisom Caroline Herrere - omiljenog brenda španjolske kraljice Letizije.

Kao i nedavno izdanje na ulicama Santa Barbare, i ovo zlatno u New Yorku oplemenila je parom masivnih naušnica ringova američkog brenda J.Crew.