NJEN ZAŠTITNI ZNAK

Katarina Baban ima novi imidž: 'Ah, što volim promjene'

02.05.2023 u 20:32

Bionic
Reading

Naša glumica i modna dizajnerica dugi niz godina fura dugu plavu kosu koju dodatno posvjetljuje pramenovima, no donedavno se odlučila na drastičan potez

Ove sezone sveprisutni bob osvojio je brojne slavne dame. Među njima je i Katarina Baban koju gledatelji mogli pratiti u brojnim domaćim serijama, poput 'Dar mar', 'Drugo ime ljubavi', 'Zlatni dvori' i 'Najbolje godine'.

Glumica je prije godinu dana otkrila da se poželjela ošišati na kratko kao Charlize Theron no frizerka ju je 'molila da to ne napravi jer je znala da će za pet dana požaliti zbog toga'.

  • +3
Katarina Baban Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

No ovog puta je odlučila plave uvojke skratiti do ramena. 'Mijenja se i vrijeme pa mora i moja kosa. Ah, što volim promjene', napisala je fotografije koje je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Inače smo je više puta mogli vidjeti bez šminke. Kako je objasnila, šminkanje joj nikad nije bilo pretjerano važno, čak ni na sceni ne voli intenzivan make-up. Svoj odjevni stil je opisala kao romantičarski. Obožava haljine, pastelne boje, eleganciju i ženstvenost. Ništa mi ne znače trendovi koji traju jednu sezonu, takvu odjeću ne kupuje i ne nosi.

GLUMICA I DIZAJNERICA

[FOTO] Brojna poznata lica nisu željela propustiti modnu reviju Katarine Baban

Pogledaj galeriju