prirodno je najljepše

Katarina Baban u ljetnom izdanju: 'Čupava, nenašminkana, slana, mokra, na vrelom kamenju'

26.08.2021 u 19:02

Bionic
Reading

Uz brojne umjetne, neprirodne i namještene fotografije na društvenim mrežama koje imaju gotovo svi, sve je više i onih na kojima se 'slavi' prirodna ljepota i neopterećenost. Osječka glumica i modna poduzetnica više puta do sada je pokazala da ima toliko samopouzdanja da joj selfie bez trunke šminke ne predstavlja nikakav problem

Glumica poznata po ulogama u serijama 'Drugo ime ljubavi' i 'Zlatni dvori' je upravo svojom neposrednošću osvojila srca publike. Premda se Katarina Baban itekako voli srediti, često objavi fotografiju na kojoj je skroz u opuštenom izdanju. Dapače, uživa u tome da super izgleda i sa šminkom i bez nje.

Ovog puta javila se fotografijom s odmora u Tribunju gdje tradicionalno godinama ljetuje koju je opisala: 'Čupava, nenašminkana, slana, mokra, na vrelom kamenju… Kako je moguće da ove riječi opisuju stanje apsolutne sreće i ispunjenosti?'. 'Kad je netko lijep češalj i šminka su suvišni', 'Šminka i nije potrebna kad se vidi lijepo lice i lijepa duša', 'Ne treba ti ništa baš si, slatka vrh vrhova', neki su od komplimenata koje je skupila.

'Na plažu idem uvijek bez šminke. Imam zahvalnu put tako da potamnim vrlo brzo, pa mi make up zapravo nije potreban. Do sada nisam nikada izgorjela jer vrlo brzo dobijem boju, izbjegavam ići na plažu po najvećem suncu i uglavnom se držim hlada', ranije je Baban ispričala za Story. Inače, glumica iz Osijeka prije sedam godina osnovala je svoj brend Lilith, zaštitni znak su joj ženstvene i bajkovite haljine.