PRISTUPAČNI model

Kao stvorena za ljubiteljice modnog minimalizma: U Zaru je stigao najsvestraniji model bijele haljine

27.03.2023 u 14:17

Bionic
Reading

Mala crna haljina vječni je odjevni komad koji se uvijek isplati imati u ormaru, a u toplim mjesecima njezinu idealnu alternativu tradicionalno čine bijele verzije

Bijele haljine tradicionalno su omiljen odabir tijekom ljetnih dana, što nimalo ne čudi jer je riječ o odjevnom komadu koji se uz nekoliko stilskih trikova lako transformira iz dnevnog u besprijekoran večernji look.

Amerikanka Carolyn Bessette –Kennedy postala je bezvremenskom ikonom u modnoj industriji. Godinama je radila kao publicistica za brend Calvin Klein, no svjetski poznatom postala je po svojoj vezi s Johnom F. Kennedyjem Jr. U svijetu mode brzo je postala stilski idol definirajući modni minimalizam 90-ih, a ključni komad po kojemu se najviše pamti bez sumnje je njezina vjenčanica, koja je promijenila pravila koja su do tada vladala u svadbenim obredima. 

Po ukusu ljubiteljica modnog minimalizma 90-ih, ali i po uzoru na kultnu vjenčanicu američke ikone stila, španjolska Zara u svoju aktualnu ponudu uvrstila je bijeli model koji osvaja dizajnom, koliko i cijenom.

S detaljem bočnog proreza i s bijelim satenskim finišem, ova haljina predstavlja odličnu opciju za dolazak lijepog vremena. Njezin okrugli izrez ovratnika i kratki rukavi detalji su koji ju čine idealnim za kombinacije s tenisicama ili sandalama u ljetnim mjesecima. U prodaji se nalazi po cijeni od 36 EUR, a da je već zaintrigirala ljubiteljice brenda dokazuje podatak da se u prodaji za sada nalazi samo u XS veličini.

  • +6
Bijele haljine na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: - / PICTURELUX / MIKE COPPOLA / GETTY IMAGES / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA