IZDANJE ZA PAMĆENJE

Kao na modnoj pisti: Jelena Rozga u kombinaciji koja joj se pokazala dobitnom

31.07.2022 u 21:26

Bionic
Reading

Nakon što je u kompletu s potpisom hrvatskog dvojca eNVy room nastupila na Fusion festivalu u Splitu, Jelena Rozga novom je objavom na Instagramu dala jasno do znanja da se u ovom stajlingu osjeća odlično, stoga ga je odlučila ponovno pokazati

Kada se, kao zadnji izvođač, počela u ranim jutarnjim satima na pozornicu Fusion festivala u Splitu, publika je ostala bez riječi. Njezin stajling ostavio je sve bez riječi, a kako i ne bi kada je već dugo nismo vidjeli u takvom vamp izdanju.

Jelena Rozga odabrala je komplet domaćeg dvojca eNVy room u crnoj boji i nije pogriješila, a da joj se kombinacija itekako svidjela i da se u njoj dobro osjeća, pokazala je najnovijom snimkom na službenom Instagram profilu, na kojoj uz pjesmu 'Bloody Samaritan' hoda po ulici gore dolje i nasmijana gleda u kameru.

Splitska pjevačica inače rado nosi kreacije s potpisom eNVy room, iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, a kombinacija koju je odabrala za Fusion dio je kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine.

Riječ je o kompletu koji se sastoji od čipkastog grudnjaka koji ima povez oko trbuha, viskoznog blejzera sa šalom i oversized hlača širokih nogavica.

Uistinu nije trebalo dugo da se krenu nizati komplimenti na račun Jelene Rozge i njezinog seksi izgleda. Snimka je, sudeći po šminki i frizuri, nastala uoči Fusion festivala, no pjevačica ju je tek sada objavila.

Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL