dobar ulov

Ženstvena i romantična: Jelena Rozga ima tako lijepu ljetnu haljinu

10.07.2022 u 12:24

Bionic
Reading

Ljeto Jelen Rozge vrlo je aktivno i veselo, izmjenjuje se red nastupa i rada pa red zasluženog odmora. Između svega toga pjevačica redovito servira i stajlinge koji odmah privlače pažnju zaljubljenica u modu. Ovog puta za oko je zapela njezina romantična haljina cvjetnog uzorka

Prvo smo je vidjeli na Splitskom festivalu gdje se pojavila u društvu Matije Cveka i Ivana Huljića, zatim je zablistala na proslavi 50. rođendana Nine Badrić. Zatim je odletjela do Grčke na kratka ali sladak i tako zaslužen odmor. Po povratku je održala žestok koncert u susjednoj Srbiji.

U svakoj toj prilici Jelena je pokazala sjajan stajling vrijedan kopiranja. U Splitu i na Nininom rođendanu pokazala je haljine danskog brenda Rotate Birger Christensen koji je sve popularniji i na domaćoj modnoj sceni.

Jelenu razlogom mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica, a svakodnevne stajlinge lijepo uklapa vruće trendove sezone. Tako je pokazala i sjajan par hit traperica ravnih nogavica koje su must have ove godine, a tu su je i jednostavna no vrlo upečatljiva bijela košulja.

U svojoj posljednjoj objavi Jelena je pažnju privukla žutom, vrlo romantičnom haljinom cvjetnog uzorka. Pogađate, cvjetni print je vrući modni trend, a haljine ljeti baš nikada ne izlaze iz mode.

Jelenin odabir uključivao je kreaciju midi duljine, lepršavog i volumioznog donjeg dijela, istaknutog struka te puf rukava koji su na rubovima imali volane. Doista vrlo poželjan i laskav model nosiv čitavog ljeta.

  • +47
50. rođendan Nine Badrić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX