MAGNET ZA POGLEDE

Jelena Rozga u vamp izdanju izgleda fantastično

05.07.2022 u 10:48

Bionic
Reading

Na sinoć održanom slavlju 50. rođendana Nine Badrić pojavila su se brojna poznata imena s hrvatske scene, a druženje nije propustila ni pjevačica Jelena Rozga te je privukla pažnju svojim vamp stajlingom

Iako se većina za ljetno slavlje u jednom zagrebačkom restoranu odlučila za lepršave, elegantne ili chic haljine, Jelena Rozga svojim se odabirom stajlinga potpuno istaknula.

Pjevačica je na rođendan svoje kolegice Nine Badrić stigla u pripijenoj crnoj haljini od poliuretana koju s prednje strane cijelom duljinom krasi zip zatvarač. Haljina je djelo skandinavskog brenda Rotate Birger Christensen, košta nešto manje od 1800 kuna, a uz sezonsko ljetno sniženje na nekim stranicama može se naći i za 1000 kuna. Uz nju je pjevačica kombinirala prikladne sandale talijanske kuće Gianvito Rossi i crnu torbicu.

All black stajling sjajno je pristajao prirodnoj plavuši, koja je za ovu prigodu malo jače istaknula svoj make up. Oči je naglasila u crnoj boji dok je na usne stavila nježniju nijansu crvenog ruža.

  • +47
50. rođendan Nine Badrić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX