UPITNA HALJINA

Kao da ide na prvu pričest: Keira Knightley razočarala izdanjem na crvenom tepihu

11.10.2019 u 13:24

Bionic
Reading

Samo mjesec dana nakon što je sa suprugom, glazbenikom Jamesom Rightonom, dočekala prinovu, proslavljena britanska glumica Keira Knightley pojavila se na crvenom tepihu premijere svog novog filma 'Official Secrets' u sklopu londonskog filmskog festivala BFI

Zahvaljujući mnoštvu besprijekornih izdanja tijekom godinahoda na glamuroznom crvenom tepihu, britanska glumica Keira Knightley na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih dama iz svijeta Hollwyooda, no posljednjim izdanjem, ujedno premijernim nakon rođenja djeteta prije mjesec dana, nije se pretjerano proslavila.

Za premijerno pojavljivanje na crvenom tepihu nakon dočeka prinove s frontmenom britanske grupe Klaxons, glumica Keira Knightley odabrala je bijeli model haljine dužine midi s tilom prekrivenim vezenim detaljima cvijeća, a riječ je o kreaciji s potpisom popularne irske dizajnerice, Simone Roche.

  • +4
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: ISABEL INFANTES / AFP / Profimedia

Izdanje Keire Knightley u bijeloj haljini naglašenih puf rukava modna javnost nije dočekala blagonaklono, a svečani stajling začinila je modelom baršunastih sandala u boji senfa. Bijela kreacija mnoge je podsjetila na skupocjene spavaćice, ali i haljine za prvu pričest.

Za upitno modno izdanje Keire Knightley glavna i odgovorna je kanadska stilistica s londonskom adresom, Leith Clark, dok se za svečani make-up porbinula vizažistica Lisa Eldridge.

U novom filmskom projektu nastalom prema istinitom događaju,  Keira Knightley utjelovljuje lik britanske obavještajke Katharine Gun koja je 2003. godine uredništvu novina The Observer poslala povjerljive mailove koji otkrivaju tajne planove SAD-a za špijuniranje Vijeća sigurnosti UN-a.