NA PUTU PREMA DOLJE

Kakvi to problemi muče Mischu Barton?

27.04.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Prijatelji Mische Barton strahuju se da se nekadašnja teen zvijezda već u 27. godini toliko zapustila da je nitko više neće angažirati

Izvori bliski mladoj glumici kažu kako se Mischa Barton, čije je karijera krenula nizbrdo već 2007., kad se serija 'The O.C.' prestala snimati, deblja takvom brzinom da joj više nitko neće htjeti dati ulogu, piše stranica Showbiz Spy.

'Mischini su prijatelji prestravljeni budući da ona hranom kompenzira rješenje svojih problema', otkriva bliski izvor.

Glumica je sa samo 17 godina dobila ulogu u kultnoj teen seriji 'The O.C.' kao Marissa Cooper.

'Ona je od jedne od najpoželjnijih mladih glumica Hollywooda vrlo brzo pala u zaborav, a to je uzelo veliki danak u samopouzdanju.'

Piše se da je i u financijskim problemima jer živi u ogromnoj kući koju je kupila prije osam godina na vrhuncu slave. Nakon sloma tržišta nekretnina sada luksuzni dom godinama pokušava bezuspješno prodati ili iznajmiti. No ni to joj ne ide od ruke jer kuću iznajmljuje za nevjerojatnih 27.000 dolara mjesečno.

Glumica je od 2007. snimila nekoliko filmova, no svi su prošli nezapaženo, no nada se da bi se novim filmskim projektom 'A Resurrection' mogla vratiti na scenu.

U međuvremenu, zarađuje i kao zaštitno lice za tvrtku iz Londona koja se bavi izradom skupocjenih zaštitnih kutija za iPhone.