RASIPNA BOGATAŠICA

Kakve skupocjene tajne skriva ormar Tamare Ecclestone?

02.04.2012 u 09:21

Bionic
Reading

Kći Bernieja i Slavice Ecclestone otvorila je novinarima vrata svoje garderobe u kojoj su pola milijuna kuna vrijedna kolekcija Hermesovih torbi, 22 para uggsica i redovi Louboutinovih cipela

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone otvorila je vrata svog ormara, otkrivajući stotine dizajnerskih komada, od kojih neke nikada ne nosi, piše Daily Mail.

Njezina kolekcija od 17 torbi Birkin, koja se procjenjuje na gotovo pola milijuna kuna, složena je u posebnom ormaru u njezinoj vili u Chelseaju.

Kći Bernieja Ecclestonea kaže da ih nikada neće prodavati jer su te torbe njezine bebe. 27-godišnja bogatašica ima cijeli odjeljak posvećen malim crnim haljinama, redove stalaka za cipele Christian Louboutin (od kojih su neke još uvijek u kutijama) i vješalice na kojima vise kaputi od umjetnog krzna. Ima 22 para čizama Uggs i desetke trenirki Juicy Couture. Tamara sada renovira svoj dom, koji dijeli s dečkom, burzovnim mešetarom Omarom Khyamijem, pa planira još veću garderobu.

Želeći pokazati kako nije samo razmažena bogatašica, velik dio svoje odjeće dala je u dobrotvorne svrhe. Priznaje, ipak, da joj nije bilo lako riješiti se svog dragocjenog imetka.

'Pomalo sam škrtica i nije mi lako dati svoje stvari, no onda vidim ponude na aukciji i pomislim kako je to više novca u dobrotvorne svrhe. Izabrala sam humanitarnu akciju koja pomaže djeci je smo moja sestra i ja imale sjajno djetinjstvo. Mislim da je tužno što svako dijete ne dobiva isto.'

Rekla je i da je frustriraju oni koji kritiziraju njezin životni stil, a osvrnula se i na australskog ministra Thomsona Kelvina koji ju je nazvao glupom i beskorisnom.

'Iznenadila sam se da ministar ima vremena komentirati mene. On bi trebao voditi zemlju. Tata je zgrožen kako odrastao čovjek može tako govoriti o ženi. Kad sam bila mlađa bila sam mnogo osjetljivija na neugodne komentare, ali sve sam otpornija na njih', objašnjava Tamara.

'Ako nekoga volim, za njega ću učiniti sve. Dala bih toj osobi i torbu kad bi me zamolila. Ali ako me zezneš, nema te više u mom životu.'

Dodala je kako želi veliko vjenčanje u sljedećih nekoliko godina iako se time još ne bavi. Rekla je i kako sada počinje prihvaćati očev odnos s brazilskom odvjetnicom Fabianom Flosi.