OPET PRIVLAČI PAŽNJU

Kakva transformacija: Nikad vitkija Oprah Winfrey uskom haljinom ponosno istaknula figuru

17.03.2024 u 15:19

  • +5

Oprah Winfrey

Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna TV voditeljica Oprah Winfrey godinama se borila s oscilacijama u težini, što je bila omiljena tema u javnosti. Oprah sada ističe nikad vitkiju figuru, a ovog puta je učinila ljubičastom, uskom haljinom

Slavna TV voditeljica, Oprah Winfrey proslavila se istoimenim talk showom, a 70-godišnja američka medijska mogulica u posljednje vrijeme medijske stupce puni svojom nikad vitkijom linijom. Oprah je na pozornicu 55. godišnje dodjele NAACP nagrada u LA-u izašla u dugačkoj ljubičastoj haljini ukrašenoj čipkastim detaljima, a uski kroj haljine posebno je isticao struk.

U posljednjih nekoliko mjeseci, kako je sama Oprah otkrila, uspjela je izgubiti više od 18 kilograma, a za dramatičnu transformaciju figure koristila je lijekove za mršavljenje, što je obrat u odnosu na njezino prethodno poricanje korištenja Ozempica i sličnih lijekova za mršavljenje.

Prije koji dan Oprah je pažnju privukla i prilikom dolaska na snimanje showa Jimmy Kimmel Live, gdje je pažnju privukla nikad tanjim strukom koji je istaknula uskim džemperom i trapericama.

  • +5
Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: PG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA