predivna ljubičasta

Laskava linija i čista elegancija: S ovom bojom nema greške

22.01.2024 u 17:35

Bionic
Reading

Oprah Winfrey u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati svojim vitkim i mladolikim izgledom, a jedna od njenih tajni krije se u nošenju ljubičaste boje

U hladnije doba godine možda smo navikli na nošenje neutralnih boja, ali ako postoji sezona kao stvorena za promjene stila, onda je to ova. Pokazale su to nedavno i Oprah Winfrey i Anne Hathaway zablistavši u pomalo neočekivanoj nijansi ljubičaste.

Barbie roza i glamurozna crvena dominirale su u prvoj, odnosno drugoj polovici 2023., a ako je suditi po nedavnim stajlinzima zvijezda, u narednoj godini možemo očekivati pravu eksploziju boja na svim modnim komadima.

Trenutno svi pričaju o pojavi nježne ljubičaste nijanse jer se pokazuje kao sjajna alternativa neutralnim tonovima za sve one koji nisu oduševljeni idejom nošenja kričavih nijansi.

Najslavnija voditeljica u povijesti i omiljena glumica iz romantičnih komedija pokazale su i da je riječ o boji koja je iznimno elegantna te unosi živost u svaki stajling.

  • +6
Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oprah je zablistala u ljubičastoj boji u više navrata, koristeći upravo njenu suptilnost da bi naglasila svoju vitku liniju i mladolik izgled.

Na gostovanju u emisiji Drew Barrymore nosila je ljubičasti pulover i satenske hlače nešto tamnije nijanse, potom je na crvenom tepihu u LA-ju sve ostavila bez teksta u pripijenoj ljubičastoj haljini, a zatim je sličan model iste boje izabrala i za premijeru filma 'Boja purpura'.

Jedan od njenih najupečatljivijih stajlinga koji pamtimo uslijedio je kao šećer na kraju - blistavi kaput u nijansama ljubičaste, u kojem je upalila božićne lampice na Empire State Buildingu.

nevjerojatno dobar kaput

Oprah Winfrey ponovno je oduševila vitkom linijom u novom glamuroznom izdanju

Pogledaj galeriju

Ova boja osvojila je i proslavljenu glumicu Anne Hathaway te je nedavno osvanula u casual kombinaciji s udobnim i ženstvenim kardiganom u prvom planu. Ovaj model dolazi s potpisom Lise Yang, a lijepa brineta pokazala je koliko dobro ljubičasta izgleda u kombinaciji s bijelim hlačama, servirajući još jedan stajling vrijedan kopiranja.

  • +5
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia