vidljiva transformacija

Oprah Winfrey nikad nije bila vitkija: U trapericama i uskom puloveru nije mogla proći nezapaženo

15.03.2024 u 13:45

  • +5

Oprah Winfrey

Izvor: Profimedia / Autor: PG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Oprah Winfrey uputila se na snimanje emisije Jimmy Kimmel Live! i tom prilikom, odjevena u traperice i dvoslojni narančasti pulover, pokazala dramatično stanjen struk

Slavna TV voditeljica, danas 70-godišnja Oprah Winfrey proslavila se istoimenim talk showom koji je trajao 25 sezona te je stekla ogromnu popularnost, no cijelo se vrijeme morala boriti s oscilacijama u težini, što je bila omiljena tema u javnosti.

Oprah se trenutno nalazi u središtu pažnje zbog njezinog nadolazećeg dokumentarca o ljudima koji koriste lijekove za mršavljenje. Nakon što su se pojačale glasine i nagađanja da je uzimala Ozempic, Oprah je na kraju sama prošle godine priznala da je ponovno posegnula za lijekovima kako bi izgubila kilograme. A rezultate je sada ponosno istaknula odjenuvši traperice te uski džemper sa sjajnim nitima preko kojeg je nosila kratku, pletenu dolčevitu.

Kada se uputila u studio, Oprah je radosno podignula tuke u zrak zbog čega joj se kratki top podigao i naglasio njezinu vidljivo vitkiju figuru.

Njezino pojavljivanje u talk showu dogodilo se četiri dana prije premijere njenog dokumentarca 'An Oprah Special: Shame, Blame and the Weight Loss Revolution' na ABC-u. Oprah će intervjuirati ljude koji su koristili popularne lijekove za mršavljenje poput Ozempica i Wegovyja, kao i profesionalce s iskustvom u tom području. 'To je vrlo osobna tema za mene', rekla je Oprah u izjavi za tisak koju je prenio BET: 'i za stotine milijuna pogođenih ljudi diljem svijeta koji su se godinama borili s težinom i pretilošću.'

Tijekom nekoliko desetljeća karijere Oprah je bila iskrena sa svojim obožavateljima o raznim koracima koje je poduzela kako bi smršavila. Prošle su je godine pratile glasine da uzima Ozempic, lijek za dijabetes koji je postao hit u Hollywodu među onima koji pokušavaju smršaviti. Kako su se govorkanja postajala sve glasnija, Oprah je u prosincu priznala da je posustala i počela uzimati lijekove za mršavljenje - nakon što je prethodno osjećala da se mora osloniti na vlastitu 'snagu volje' kako bi postigla željenu figuru.

Kako je rekla za magazin People, izgled i kilogrami zauzeli su pet desetljeća prostora u njezinom mozgu, izazvali jo-jo efekt i osjećaj da jednostavno ne može pobijediti, vjerujući da je snaga volje njezin neuspjeh.

nevjerojatno dobar kaput

Oprah Winfrey ponovno je oduševila vitkom linijom u novom glamuroznom izdanju

Pogledaj galeriju

Kad je bila podvrgnuta operaciji koljena 2021., rehabilitacija joj je pomogla razviti niz zdravih navika koje su joj pomogle u sagorijevanju masti. 'Nakon operacije koljena počela sam planinariti i svaki tjedan postavljati nove ciljeve udaljenosti. Na kraju sam mogla planinariti pet do osam kilometra svaki dan i pješačiti 16 kilometara vikendom. Osjećala sam se jače, spremnije i življe nego što sam se osjećala godinama prije', rekla je.

Zadnji obrok jedem u 16 sati, pijem puno vode i koristim načela WeightWatchera za brojenje bodova. Bila sam svjesna postojanja lijekova za mršavljenje, ali osjećala sam da imam volje i snage dokazati da mi ne trebaju. Sada se više ne osjećam tako. Shvatila sam da sam sebe sve ove godine krivila za prekomjernu težinu, a imam predispoziciju koju nikakva snaga volje ne može kontrolirati', dodala je Winfrey.

Što se tiče lijekova, rekla je: 'Bila sam svjesna postojanja lijekova, ali osjećala sam da moram dokazati da imam snagu volje za to. Sada se više ne osjećam tako.'