kao noć i dan

Kakva transformacija: Irina Shayk u prozirnom topu privukla sve poglede na ulici, a za šetnju s bivšim bira nenametljiv, ležeran stajling

19.06.2021 u 15:20

Bionic
Reading

Irina Shayk, jedna je od najuspješnijih manekenki današnjice, a njezine modne kombinacije na ulicama New Yorka nikada ne mogu proći nezapaženo. Ovoga puta pokazala je dva nevjerojatno različita stajlinga – ležeran i nenametljiv za šetnju s bivšim partnerom Bradleyom Cooperom te vrlo zavodljiv dok je sama prošetala gradom koji nikada ne spava

Medijske stupce u posljednje vrijeme sve češće pune vijesti o novoj vezi ruske manekenke Irine Shayk i kontroverznog glazbenika, producenta i poduzetnika Kanye Westa, bivšeg supruga Kim Kardashian. Irina iz prošle veze s glumcem Bradley Cooperom ima kćerkicu Leu De Seine. Par je očito u dobrim odnosima te dijele brigu oko djeteta.

Tako su viđeni na ulicama New Yorka, a dok je Bradley u naručuju nosio djevojčicu u ružičastoj haljini, Irina je koračala pokraj te pokazala vrlo zanimljivu modnu kombinaciju. Crne hlače klasičnog kroja kombinirala je s duljom bijelom majicom upadljivog printa u obliku ribljih repova. Stajling je začinila malom torbicom koju je nosila preko ramena te popularnim sandalama četvrtastog oblika i tankih potpetica. Složit će se mnogi, ovo nije stajling u kakvom slavnu manekenku često možemo vidjeti, no moramo priznati, njoj rijetko što loše stoji.

  • +8
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan prije toga Irina se njujorškim Sohoom prošetala sama, no u puno zavodljivijem stalijngu. Traperice vrlo niskog struka nosila je uz gotovo proziran crni bodi top, a kombinaciju je zaokružila gležnjačama te crnom kožnom jaknom. Irina je još jedna slavna dama koja je pokleknula pred rastućim trendom traperica niskog struka kojima mnogi zamjeraju loše ne laskav kroj. Međutim, Irina si ovakav izlet, obzirom na doista besprijekornu figuru, doista može priuštiti.