PRIRODNA LJEPOTA

Kakva se šminka sviđa muškarcima?

09.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Pokušavate li šminkom razveseliti sebe, impresionirati druge žene ili zadiviti muški rod? Otkrijte što oni misle o našim maštovitim lookovima

Muškarci vole nenametljivu, decentnu šminku

Sve dok je šminka nenametljiva i decentna, većini muškaraca će se svidjeti. Ne zato što će ih zadiviti vještina kojom ste nanijeli 'nude' make-up, nego zato što neće ni percipirati majstorstvo kojim ste iznijansirali lice puderima, rumenilima, posvjetljivačima...

Upitate li prosječnog muškarca što mu je privlačno na ženi, odgovorit će prirodna ljepota! Drugim riječima, vjerovat će u njenu autentičnost sve dok mu pažnju ne počne odvlačiti šminka intenzivnih boja.

Što je nama draži maštovit nail-art i ruževi nametljivih boja, to su njima odbojniji. S vremenom su se crveni ruž i lak uspjeli nametnuti kao seksi, ali ne 'pale' uvijek i nemaju zajamčen uspjeh kod svakog muškarca.

Nekonvencionalne boje lakova u tamnim i fluo nijansama, o crnim ruževima da ne govorimo, većini muškaraca nisu ni najmanje privlačni. Reći će vam da zaziru od dodira predugih noktiju s (namjerno) raspuknutim lakom, baš kao i od ljubljenja tamnoljubičastih usna. U slučaju lakova, ruževa i sjajila, siguran pobjednik su transparentne i nježnoružičaste nijanse.

Želite li svojim make-upom na očima privući zadivljene muške poglede, koketno zatrepćite svojim dugim trepavicama. Njihovu dužinu i volumen naglasite crnom, eventualno smeđom i sivom nijansom maskare.

Kao što prema kričavim i tamnim bojama lakova i ruževa ne dijele naše oduševljenje, muškarcima neće biti 'napeta' ni sjenila, olovke i tuševi za oči u svim duginim bojama.

Najdraža su im sjenila u nijansama bliskima boji kože, kao i crni tuševi i olovke kojima ste decentno iscrtali rub kapka i naglasili svoj mačkasti pogled. U Izlogu potražite šminku i nijanse koje će naglasiti vašu prirodnu ljepotu.