SA STAVOM

Kakva Barbara želi biti u očima muškaraca?

07.12.2012 u 12:06

Bionic
Reading

30-godišnja Barbara Radulović prikovala je mnoge gledatelje uz male ekrane subotom navečer, kada publiku i žiri osvaja svojim plesnim koracima, ali i oskudnim haljinicama

Lijepa marketinška stručnjakinja s diplomom Ekonomskog fakulteta u maloj je prednosti pred ostalim natjecateljima jer se plesom bavi od djetinjstva.

'Nisam ja kriva! Vjerojatno jesam u maloj prednosti, ali znam da je i u ranijim sezonama bilo ljudi s plesačkim iskustvom. Osim toga, nikad nisam plesala plesove tog tipa. Izgrađivala sam se kroz neke druge stilove koji su zahtijevali drugačije pokrete. S držanjem u valceru sam se, primjerice, jako borila, jer mi je neprirodno. Zato mi je plesno iskustvo dvosjekli mač. Koristi mi utoliko što imam istrenirano pamćenje koreografija i lakše hvatam korake', rekla je Barbara za Gloriju

Iako trenutno ne planira, otkrila da u budućnosti želi imati djecu jer jako voli klince i druženje s njima.

Premda je svjesna svog dobrog izgleda, kaže kako joj on nije najjači adut. 'Radije bih se u muškim razgovorima pojavljivala kao OK, normalna, pametna i cool cura s kojom se da dobro zezati. Izgled je subjektivan i prolazan. Naravno da imponira kada ti netko kaže da si lijepa, no ne pridajem tome previše značenja. Postoji mnogo ljepših žena od mene. Voljela bih da moj karakter bude češća tema razgovora, iako to nije realno očekivati', rekla je.

Na pitanje kako bi reagirala na nevjeru, odgovara: 'Nisam nikada bila u braku, nikada nisam ni s kim imala djecu, a nisam nikada bila ni prevarena, a da sam to saznala. Zbog toga ne znam kako bih reagirala – to su sve vrlo bitni faktori odnosa, jer ljude u tom slučaju vezuje nešto puno dublje od puke veze i zajedništva. Ne bi mi bilo drago, ali na kraju dana možda nevjera i nije najgore što se nekome u braku s djecom može dogoditi', kaže liberalna voditeljica.