ŽIVE PUNIM PLUĆIMA

Kako zavodi horoskopski Strijelac: Nemojte se čuditi doznate li ili vidite da očijuka još s nekim

28.11.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Slobodoumni, znatiželjni i pustolovni, Strijelci nemaju prepreka s otvorenim pokazivanjem naklonosti. Nasmijavat će vas dosjetkama i šalama te razgovarati s vama o svemu i svačemu

Pokazivat će kako se živi punim plućima, ali i biti pri ruci ustreba li vam pomoć. Tjelesni kontakt im mnogo znači. Tobože prijateljski grlit će vas i ljubiti u obraz, a već zamišljati skoru akciju u spavaćoj sobi. Kako razgovor bude odmicao, začinjavat će ga sa sve više erotskih aluzija.

Neposrednost, duhovitost i nepredvidivost glavni su im aduti prilikom zavođenja, iako ne i dio pomno osmišljene taktike. Strijelci nisu proračunati, već impulzivni, djeluju u skladu s trenutnom inspiracijom i odbacuju igre toplo-hladno. Nemojte se čuditi doznate li ili vidite da očijukaju još s nekim, a još im manje prigovarati, jer biste ih tako otjerali od sebe.

Dok im je tuđa posesivnost izrazito odbojna, sami mogu postati vrlo posesivni ako su se ozbiljno zagrijali za vas. A da je tako, lako ćete zaključiti po mrkim pogledima koje upućuju svima s kojima ste previše srdačni.

Želite li osvojiti Strijelca, pokažite smisao za humor, ponudite zanimljive teme za razgovor i dajte do znanja da ste spremni na ludu zabavu i pustolovine. Uključujući one u postelji. Budite otvoreni, veseli, optimistični, zadivite ga dosjetkama koje su bolje od njegovih, pokažite da ste odvažni i poduzetni.

  • +11
Brad Pitt je Strijelac, rođen je 18. prosinca 1963. Izvor: Profimedia / Autor: Chateau Miraval via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

On u vama želi vidjeti ono najživotnije što nosite u sebi i potaknuti vas da to razvijete.

Budući da mu vjernost nije vrlina, ako ga osvojite, nemojte spavati na lovorikama. Koliko je brzo ušao u vaš život, toliko brzo može izaći, no bar vas neće zavlačiti, već će otvoreno reći kako stvari stoje. Ipak, budete li ga poticali, sudjelovali u njegovim ludim zamislima i davali do znanja da ste samostalni, vezat će se uz vas i potruditi da vam nikad ne ponestane zabave i smijeha.

  • +5
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia