SEKSI I UČINKOVITO

Kako upakirati dekolte i potpuno ga osvojiti?

21.04.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Proljeće je najbolje vrijeme da se odreknete debelih vesta, šalova i svega onoga što skriva tijelo te pokažete malo kože. A ima li što seksipilnije od lijepo upakiranog i zavodljivog dekoltea?

Ako niste sigurni kako dekolte učiniti što izazovnijim i lijepo ga upakirati, ali u pravoj mjeri, vrijeme je da naučite vrhunske savjete koje je otkrila britanska tvrtka Wonderbra, a piše Daily Mail, te svog partnera ostavite bez daha.

Ubacite malo čipke
Bilo da se nalazi na samom rubu grudnjaka ili pak preko cijele košarice, čipka je uvijek poželjna kada se radi o seksi i bujnom dekolteu. Grudnjak će posebno začiniti kakav dobar uzorak i tekstura koja će na prvi pogled zavesti vašeg partnera.

Grudnjak vam mora savršeno pristajati
Prije negoli posegnete za kakvim opakim push-up grudnjakom, provjerite stoji li vam točno po mjeri jer preveliki grudnjak ili pak onaj premali iz kojega sve ispada nisu baš najbolji izbor. Dobar grudnjak trebao bi ravno sjesti na prsnu kost tako da se sva težina ne prebaci na naramenice grudnjaka. Na taj način push-up će pokazati sve svoje čari u punom svjetlu, a vi ćete se osjećati udobno.

Mali trik
Ne zaboravite da grudnjak ne mora uvijek biti klasičan. Posegnite za onim čije naramenice se križaju na leđima. Naramenice na leđima dodatno će naglasiti push-up učinak i vaš dekolte prezentirati u sasvim drukčijem svjetlu.

Koži vratite sjaj
Priuštite si piling tijela od glave do pete, vlažnost joj vratite kakvom bogatom hidratantnom kremom, a čak možete posegnuti za kremom za samotamnjenje. Sve će to rezultirati posebnim čarom i sjajem, a prije negoli partneru pokažete sve što skrivate ispod odjeće, dekolte pospite seksi šljokicama i istaknite točno ono što želite.

Osjećajte se samouvjereno

Zapamtite, sav trud će biti uzalud ako se u vlastitoj koži ne osjećate dobo i samouvjereno. Nemojte posezati za grudnjacima i općenito donjim rubljem u kojemu se ne osjećate ugodno, jer će to imati upravo suprotan učinak.