DOBITNA KOMBINACIJA

Kako složiti skupocjen izgled od Zarinih krpica do 200 kuna

02.12.2016 u 12:14

Bionic
Reading

Jedan od očitih razloga zašto je modni svijet opsjednut brendom Zara pristupačne su cijene. Kao što svi znamo, pojedini komadi znatno su isplativiji od drugih, no to ne znači da su nužno nekvalitetni. Kako bi dokazala spomenuto, popularna modna stranica WhoWhatWear pažljivo je pregledala ponudu u Zarinoj web-trgovini i sastavila popis odjevnih predmeta do 200 kuna kojima se osmišljenim stajlinzima može postići ekskluzivan i elegantan izgled

Modni se dodaci smatraju najlakšim elementima za postizanje vibre skupocjena izgleda. WhoWhatWear uspio je pronaći traperice, majice i haljine kojima se također može postići luksuzan dojam a da pritom ne treba dublje posegnuti u novčanik.

Deblji šal upečatljive boje

Za razliku od tankih primjeraka, debeli Zarin šal od teškog materijala djeluje jači, a samim time mala je vjerojatnost da će se zgužvati i povući. Pastelnoružičasta boja, uz camel, jedan je od glavnih sezonskih hitova.

Moderna verzija dolčevite

Ove sezone pravo je vrijeme da klasičnu dolčevitu zamijenite njenom svježom verzijom u znaku kombiniranih materijala poput prozirnih rukava od tila. Ovakav tip dolčevite podarit će sofisticiran izgled kada se nosi u kombinaciji s puloverom bez rukava za casual prigode ili ispod trendovske slip haljine u svečanim izdanjima.



Skinny traperice

Kako otkriva WhoWhatWear, skinny traperice koje djeluju skupoone su visoka struka u tamnoj boji denima. Dobre skinny traperice podići će svaki odjevni predmet ili obuću za koju se odlučite.

Baršunasti naglasak

Ljepota baršuna, najvećeg sezonskog trenda jest u činjenici da je riječ o prilično jeftinom materijalu koji djeluje više nego skupocjeno. Mnoge modne ovisnice trenutačno obožavaju nositi baršun u formi topa prebačenog preko majice ili haljine. Baršun će posebno zablistati ako se kombinira s neutralnim komadima.

Maštovita kapa

Modna kuća Gucci ove sezone snažno promovira nošenje beretki. U Zarinoj verziji maštovite beretke su u pletenom prugastom izdanju klasičnih jesenskih boja. Kao vrsta kape slove za sezonski mikro trend koji će outfit učiniti modno zanimljivijim.

Dolčevite

Pletene dolčevite, a osobito one rebraste teksture djeluju znatno skuplje od običnih modela. U camel ili bogatoj crvenoj nijansi ovaj tip dolčevita djelovat će laskavo i luksuzno. Osim toga, ovaj klasični odjevni komad kombinaciji daruje ispoliran izgled pokazujući se odličnim alatom u slojevitom stilu odijevanja.



Baršunaste loaferice

Loaferice su model obuće koji daje sofisticiran i ispoliran izgled svakom outfitu. Presvučene baršunom, djelovat će posebno skupocjeno, a pristupačne su cjenovno u Zari.
Klasične baršunaste loaferice djelovat će bogato poput skupih kožnih primjeraka.

Crna slip haljina

Ako ste u potrazi za haljinom skupocjena izgleda pristupačne cijene, držite se bezvremenske crne boje koja često maskira nesavršenosti tkanine.
Slip haljina, po riječima WhoWhatWeara, 'radni je konj koji se može nositi preko uskih topova i vesta'.



Svjetlucavi bodi

Umjesto blistanja u sjajnim komadima, WhoWhatWear predlaže da se fokusirate na detalje poput bodija presvučenog sjajnim nitima koji će izvirivati ispod visoko rezanog topa za dozu zanimljivosti. Ponekad je manje više, a to se osobito odnosi na situacije kada odjećom želite odašiljati vibru luksuza.

Šešir velikog oboda

Zarin primjerak klasičnog šešira velikog oboda podarit će završni touch i dozu zanimljivosti svakodnevnim kombinacijama. Ovaj šešir lišen je volana, što WhoWhatWear ističe kao veliki plus jer volani imaju tendenciju jeftine komade učiniti jeftinijim.



Top s neočekivanim detaljima

Kako ističe WhoWhatWearsve se vrti oko detalja. Suptilan dodatak umjetnog krzna običnom i cjenovno pristupačnom topu dat će izgled zanimljive dizajnerske krpice istovremeno i posebnu dozu zanimljivosti, pa čak i u kombinacijama koje se sastoje od casual komada s trapericama i jednostavnim gležnjačama.



Salonke

Iako je Zarin model salonki napravljen od umjetnih materijala koji imitiraju izgled brušene kože, oni u mat izdanju djelovat će znatno skupocjenije od sjajnih verzija. Uz dodatak trendovske blok-pete i špica na prstima, djelovat će poput dizajnerskih, a samim time skupocjeno.


Majica za svečane prilike

Zarin top u crnoj boji na jedno rame i sa zvonolikom rukavom djeluje svježe i u potpunosti pogodno za svečane prilike. Kombinirajte ga s trapericama ili satenskom suknjom. Kako tvrdi WhoWhatWear, nitko neće povjerovati da košta manje od 200 kuna.