SPAS IZ ORMARA

Kako se na brzinu skockati za doček

31.12.2013 u 08:00

Bionic
Reading

U zadnji čas odlučili ste otići na doček Nove koji ipak traži malo bolji styling? Niste kupili novu haljinu, i sada vas lagano hvata panika? Oslonite se na ono što imate u ormaru, usudite se nešto nositi na sasvim drugačiji način. Evo par ideja

Čipka – na nju se uvijek možete osloniti, ona daruje decentnost, eleganciju, svečaniji izgled. Čipkasta haljina dovoljna je sama po sebi, a i majica bilo dugih, bilo kratkih rukava bit će pun pogodak uz neke svečanije hlače ili suknju.

Mini suknja
ili vrlo trendi šorc glavni su adut, osobito ako su upadljivi, svjetlucavi ili s metalik odsjajem - tada vam treba još samo crna majica, guste hulahopke i štiklice!

Remen radi čuda, možda za glamuroznu noć neki zlatni ili srebrni lanac koji pada na bokovima? Isfurati ga možete na suknju, haljinu, hlače; bitno je da podiže cijelu kombinaciju.

Ako nemate remen ili ne pristaje uz vaše zamisli, i marama sa svjetlucavim ljuskicama može imati snažan učinak. Crna, ili u boju, ali s metalik odsjajem, može učiniti čuda. Baš kao i mala zlatna torbica na dugačkom lančiću.

Gliter po tijelu, gliter u kosi – šljokice neka budu vaš saveznik u najluđoj noći; to je gotovo jedina noć kad si ga možete priuštiti i na licu, i na dekolteu, oko očiju, u kosi. Svjetlucavi će detalji u svakom slučaju privući pozornost što je jak adut ako ne želite modu izbaciti u prvi plan.

Crveni ruž ne treba dodatnu preporuku, on je oduvijek i čini se da će zauvijek ostati moćni ženski saveznik u svakoj prilici kada želi zablistati.
 
Hulahopke s čipkom mogu spasiti najdosadniju suknju, ili staru i već viđenu haljinu. Uz obične salonke na visoku petu (poslužiti mogu i otvorenije sandale, one su uz hulahopke ionako svjetski hit) i ogromnu ogrlicu (zlatni odsjaj uvijek dodaje na eleganciji i glamuru), bit ćete zapaženi, garantirano. Nakit u ovoj noći jednostavno mora biti - pretjeran

A tek čipkaste rukavice otvorenih prstiju…