DILEME BEZ KRAJA

Kako napokon pronaći savršen grudnjak

18.01.2013 u 11:36

Bionic
Reading

'Uložite u donje rublje i u svemu ćete dobro izgledati', već je uvriježen savjet u ženskom svijetu. Ah, kao da je lako iskopati pravi, savršen grudnjak! Izvolite nekoliko savjeta koji bi vam mogli biti od pomoći kad ste u pohodu u dućane s donjim rubljem

Opsesija grudnjacima ne svodi se dakle samo na pritisak u čemu zavoditi u spavaćoj sobi, već i na svakodnevno pojavljivanje, stoga biranje pravog grudnjaka nije ništa manje zahtjevno od biranja novih cipela.

Iznenadit ćete se na koliko bi praktičnih savjeta trebalo misliti pri kupnji i održavanju grudnjaka, upamtite ih!

1. Surađujte s prodavačima
Ako ste u mogućnosti, donje rublje kupujte u specijaliziranim dućanima. Ondje će vam prodavači znati reći sve o pojedinim tipovima grudnjaka te će vam pomoći u odabiru. Mogu vas izmjeriti i pomoći vam da se snađete u moru brendova i modela.

2. Odredite točan broj košarica i trake oko torza. Što je veći broj trake, to je veći broj košarice, a većina žena, piše Huffingtonpost, bira prevelik broj trake i uopće ne zna svoj broj košarice.

3. Kupujte grudnjak po grudnjak u malim dućanima s donjim rubljem. Kada se fokusirate na traženje grudnjaka, znajte da što je dućan specijaliziraniji i manji, to mu je ponuda preciznija. Veliki dućani koji imaju tek odjel s rubljem obično nude samo košarice od A do D. Specijalizirani dućani nude sve do košarica N. Mnogi proizvođači se ne fokusiraju na činjenicu da se žensko tijelo promijenilo kroz desetljeća, a oni se još nisu prilagodili, zato i dalje nude limitirane brojeve.

4. Grudnjake perite ručno. Grudnjake perite nakon četiri do pet nošenja. Perite ih na ruke i sušite na zraku. Koristite specijalni sapun kako biste očuvali elastičnost, a osobito pripazite na one svilene, njih valja najprije močiti oko pola sata.

5. Uložite u grudnjak koji će vas dobro služiti i dulje vam trajati. Razlike u cijeni su doista enormne ako znamo da možemo kupiti grudnjak za 20 kuna, ali i za 800. Cijena najčešće ovisi o materijalu i dizajnu, ali već za 250 kuna možete kupiti dobar grudnjak.