PAŽLJIVO

Kako mu dati do znanja da niste zadovoljni u krevetu

19.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Fino, diplomatski i ne odgađajte predugo jer što duže držite to u sebi, to ćete duže biti nezadovoljni i frustrirani, a onda tek neće biti ništa od dobrog seksa

Kao prvo, ne govorite mu to upravo kada doživljavate taj trenutak nezadovoljstva i ne bacajte mu to u lice jer je to najgore što možete napraviti. Oni su ionako ranjiviji i emotivniji od nas. Izaberite pravi trenutak i nikako ne spominjite bivšeg sa kojim ste možda i imali bolji provod u krevetu. Zapravo, bivšeg nikad ne spominjite, a naročito ne u vezi seksa. Ako ste sa njim navikli na neke možda neuobičajene poze ili poteze, ne forsirajte ih u novoj vezi, već polako ispipajte teren pa ako prođe, ne spominjite zašto ste mu to predložili. Obrazložite to kao želju da probate nešto novo.

Kao što je poznato i u najčešćim slučajevima klišeizirano, nakon vođenja ljubavi muškarac odmah poželi čuti komplimente da je bio najbolji i da nikada prije ni jedan muškarac nije bio tako dobar. U najmanju ruku. Nakon što ste doživjeli totalni neuspjeh u krevetu, niste doživjeli orgazam i bilo vam je neugodno i neprijatno, najradije bi mu rekli da je bio očajan i da vas se kloni, ali nemojte. S obzirom na to da ga volite, pričekajte pogodan trenutak, kada ste oboje dobro raspoloženi i nazire se trenutak povećane emotivnosti među vama. Potom fino, u rukavicama, objasnite da niste baš uživali kako bi htjeli, a nakon što se oboje otvorite, možete prijeći i na detalje. Možda vas baš taj razgovor odvede u krevet u kojem će on ispraviti sve što ste mu sugerirali.

Ukratko, o seksu treba razgovarati i treba dati do znanja što volite a što ne, ali isto tako treba znati odabrati vrijeme i mjesto. To vrijeme i mjesto nije u krevetu u trenutku kada vodite ljubav. Taj čin je rezerviran samo za uživanje.