LOŠA DJEVOJKA

Kako je Winona Ryder postala dilerica?

02.10.2012 u 08:59

Bionic
Reading

Winona Ryder se ponovno pretvorila u lošu holivudsku djevojku. Ovog puta, samo za potrebe filma

Bivša loša djevojka Hollywooda, koja je prije 11 godina ubila uhićena zbog krađe 5.500 dolara vrijedne dizajnerske torbe iz robne kuće Saks Fifth Avenue na Beverly Hillsu, snimljena je na setu svog novog filmskog projekta 'Homefront' kao nosicrni motociklistički kožni kombinezon i puši u mračnoj ulici. 40-godišnja Winona Ryder igra dilericu metamfetamina koja radi za narko-bosa Gatora kojeg glumi James Franco, piše Daily Mail

Scenarij potpisuje Sylvester Stallone, a temelji se na knjizi Chucka Logana, bivšeg agenta u odjelu narkotika koji je svoju obitelj preselio na mirno mjesto, no ubrzo se susreće s lokalnim narko-bosom kojeg tumači Franco. Uz Winonu glume i Jason Statham i Kate Bosworth, a redatelj filma je Gary Fleder.

U međuvremenu, Winona je u pregovorima s Timom Burtonom koji bi trebao snimati nastavak filma 'Beetlejuice'. U tom je filmu 1988. igrala adolescenticu Lydiju Deetz, a Winona inzistira da Michael Keaton ponovno igra glavni lik Betelgeza, grotesknog i perverznog egzorcista koji za druge duhove plaši ljude.

Tim Burton je nedavno otkrio kako će raditi na nastavku 'Beetlejuicea' u kojem su također glumili Alec Baldwin i Geena Davis kao mladi bračni par koji se, nakon pogibije u prometnoj nesreći pretvaraju u duhove.