PRIRODNI IZGLED

Kako je Meghan Markle ulaskom u kraljevsku obitelj promijenila svoje beauty navike

15.09.2018 u 08:15

Bionic
Reading

Tešku šminku koju zahtjeva pojavljivanje na televiziji, crvenom tepihu i celebrity zabavama, nekadašnja glumica Meghan Markle prije nekoliko je mjeseci zamijenila prirodnijim izgledom koji njeguju članice kraljevske obitelji

Nekoć je pamtimo kao trendi, urbanu djevojku iz svijeta Hollywooda koja je u slobodno vrijeme mnogo pažnje pridavala izgledu, make up-u i modi. Iako nikada nije pretjerivala sa šminkom, dok se bavila glumom nosila je razne verzije make upa na svome licu.

'Voljela je jako naglasiti oči, tu i tamo je eksperimentirala s tonovima pudera ali nikada ne bi previše odskakala od svoje prirodne nijanse. Obrve bi obavezno počešljala i nepravilnosti popunila olovkom. S vremenom je promijenila oblik svojih obrva, odnosno sada ih manje naglašava', komentira za strane medije Daniel Martin, vizažist koji je nekoliko puta imao prilike surađivati s Meghan Markle.

  • +17
Meghan Markle na svom prvom Royal Ascotu Izvor: Pixsell / Autor: WP#DMP/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Tijekom njihovih suradnja Martin je primijetio da je Meghan vrlo jednostavna kada su u pitanju beauty rutine, zbog čega zaključuje da joj nije teško bilo prilagoditi se na zahtjeve kraljevske obitelji o izgledu i dotjerivanju.

Poznati vizažist otkrio je da Meghan vrlo rijetko nosi crveni ruž jer je previše upadljiv.

'Tih nekoliko puta koliko je nosila tamne ruževe nije joj bilo baš ugodno. Ona je vrlo pričljiva, voli razgovarati s ljudima koje sretne na događanjima. Isto tako uvijek će rado probati neku slasticu ili popiti čašu pjenušca, a sve to zahtjevno je kada na sebi imate crveni ruž', priča nadalje Martin.

Otkako je stigla u London i postala članica kraljevske obitelji, Markle je potpuno promijenila imidž. Osim što se počela elegantnije i ženstvenije odijevati, smanjila je količinu šminke, pa se njezine dnevne varijante sastoje tek od blago nanesenog pudera, rumenila i maskare.

Također, promijenila je boje laka za nokte koje nosi. Uklopila se u tradiciju obitelji svog supruga gdje sve ženske članice trebaju nositi neupadljive nijanse laka za nokte.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle u posjetu teško bolesnoj djeci Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: LTA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Kada je riječ o frizurama, ni tu više nema previše eksperimentiranja. Meghan je uglavnom vjerna raspuštenim blagim valovima ili pak uredno zavezanoj niskoj punđi.