STRAST SEKSI IKONE

Kako je Marilyn Monroe zavela mladu ljepoticu

27.07.2012 u 10:27

Bionic
Reading

'Nagnula se i poljubila me', prisjeća se u memoarima Jane Lawrence koja tvrdi da je iskustvo sa seksi superzvijezdom bio potpuno novi doživljaj seksa

Nova knjiga koja izlazi na 50. godišnjicu smrti Marilyn Monroe otkriva kako su zanosnu plavu bombu seksualno privlačile žene.

Knjiga 'Marilyn Monroe: My Little Secret', ispričana kroz sjećanja Jane Lawrence autoru Tonyju Jerrisu, otkriva kako je pedesetih godina zavela 16-godišnju djevojku koja je osnovala prvi klub obožavatelja Marylin.

Jane Lawrence otkriva kako se tada 29-godišnja glumica nagnula i poljubila je punim usnama, vrlo nježno i vrlo sporo. 'Gotovo sam hiperventilirala', prisjeća se Lawrence koja tvrdi da je sa superzvijezdom postala jako bliska, dijeleći s njom ono što je zvijezda nazivala 'svojom malom tajnom'.

Autor, koji je upoznao gospođu Lawrence preko zajedničkog prijatelja 2001. izjavio je za RadarOnline: 'Jane je upoznala Marilyn kad joj je bilo 12 godina. Ubrzo su postale bliske prijateljice nakon što su shvatile da su bile u istom sirotištu u različitim razdobljima svojih života. Iako je Marilyn bila 14 godina starija, nijedna nije poznavala svog biološkog oca.'

'Postale su bliske prijateljice, jer su imale toliko dodirnih točaka. Jane se borila sa svojom seksualnošću, a o tome je razgovarala s Marilyn. Ona ju je navodno ohrabrila riječima kako je bez obzira na seksualne sklonosti, ljubav - ljubav.'

Iako je kao tinejdžerica imala odnose s drugim djevojkama, kazala je kako joj je jedna noć 1955. sa zvijezdom filma 'Muškarci više vole plavuše' potpuno promijenio pogled na seksualna iskustava. U Marilynkinom domu u Los Angelesu uređivanje stana se pretvorilo u intimno iskustvo. Jane Lawrence otkrila je kako je glumica uzela lijek Nembutal i šampanjac.

'Šampanjac me čini sretnom. Tablete me čine sretnijom još brže', rekla joj je Marilyn i tada je poljubila u bedro s nestašnim sjajem u oku. Gospođa Lawrence u svojim memoarima piše: 'U sljedećih nekoliko minuta sve je postalo poput sna. Puls mi se ubrzao kad me Marilyn opet poljubila u bedro. Onda se nagnula i poljubila me punim usnama, vrlo nježno i vrlo sporo. 'Krenule smo kroz dnevni boravak u spavaću sobu', otkrila je Jane.

Strasti su se razbuktale. 'S djevojkama sam imala spolni odnos, ali često stidljiv i neodlučan, za razliku od glasne strasti i sigurnosti koju je pokazala Marilyn.' No Jane Lawrence ne vjeruje da Marilyn bila lezbijka. 'Ona je bila samo slobodan duh. Bila je vrlo otvorena', prenosi Daily Mail.