LA DOLCE VITA

Kako izgleda romantičan vikend Ashtona Kutchera i Mile Kunis?

26.11.2012 u 11:59

Bionic
Reading

Govor tijela na romantičnoj šetnji Rimom govorio je da su zaljubljeni preko ušiju. Iako su se trudili da ih nitko ne primijeti u njihovoj ranojutarnjoj šetnji rimskim ulicama, Ashton Kutcher i njegova djevojka Mila Kunis izgledali su opušteno, sretno i nasmijano

Mila Kunis je u Rimu na snimanju svog najnovijeg filma 'The Third Person', a Ashton Kutcher je ugrabio priliku da provede dragocjeno vrijeme sa svojom djevojkom. U filmu u kojem glume i Liam Neeson James Franco scenarij se vrti okotri isprepletene ljubavne priče tri para, a radnja je smještena u Rimu, Parizu i New Yorku.

Ashton i Mila su u petak navečer uživali u večeri u restoranu Checchino, a cijelo su se vrijeme došaptavali i nježno dodirivali, piše Daily Mail

U međuvremenu, Mila kani postati sljedbenica kabale poput svog dečka Ashtona. Uočena je još u rujnu, kad je u pratnji svog dečka prisustvovala svečanosti Roš Hašane u Kabala centru u New Yorku. No prema izvorima bliskim njezinom 34-godišnjem dečku, još nije počela prakticirati kabalu.

'Ashton je vrlo ozbiljan što se tiče košera. Njegov tim naziva restorane jer postoji velik broj namirnica koje ne želi jesti. Dosad Mila to nije slijedila', rekao je izvor za stranicu BANG Showbiz.