NE ŽELI DA JE TAKO ZOVU

Kako Ivana Trump kažnjava unuke kad je zovu baka

29.08.2012 u 13:24

Bionic
Reading

'Postoji Louis Vuitton, Dior i Ivana', rekla je Ivana Trump govoreći o tvrtkama koje vodi, a osvrnula se i na mogući peti brak te objasnila kako kažnjava unuke ako je zovu baka

Jedna od najbogatijih žena na svijetu Ivana Trump vruće ljetne dane, između ostalog, provela je i u Jablancu gdje je stigla sa svojim novim dečkom Marcom Antonijem.

Iako su joj 63 godine, a iza sebe ima četiri braka, nije isključila mogućnost da se uda i peti put.

Ovdje je došla u posjet bivšem suprugu Riccardu koji na Jablancu ima posjede i s kojim je ostala u dobrim odnosima.

U intervjuu koji je dala za Story istaknula je kako trenutačno vodi pet tvrtki.

'Bavim se i govorništvom i često držim govore na temu 'Žena koja se usuđuje' i imam oko 50 nastupa godišnje kada govorim ispred dvije ili tri tisuće ljudi. Sada mi je ponuđeno da na britanskom Channelu 4 vodim svoju emisiju. Za tri tjedna u Bratslavi držim predavanje na temu brendiranja vlastitog imena. Koliko ljudi može brendirati svoje ime? Tu su Cher, Madonna, Ivana', rekla je Ivana.

Kaže kako je s djecom jako bliska, jer nakon razvoda tako je moralo biti. Ipak, na pitanje kako je biti baka, ima poseban odgovor: 'Baka! Nemojte me tako zvati. Unuci me zovu Ivana-ma ili Glam-ma. Ako me zazovu 'baka' cijenu plaćaju svojim igračkama, oduzmem im ih', objasnila je.

Na pitanje što smatra svojim domom, teško je dala odgovor. 'New York mi je baza, rezidencija u Palm Beachu, imam stan u Miamiju pa mi je Florida iznimno važna, London mi je europska baza, a u St.Tropezu ljetujem. U Češkoj imam dvije kuće i ondje odlazim četiri puta godišnje, jer mi je tamo majka. No mislim da mi je najvažniji New York, jer su mi ondje sve stvari, uredi, ali i, što je najvažnije, obitelj', rekla je Ivana.