KOJOJ BOLJE STOJI?

Kći Salme Hayek nije jedina koja posuđuje odjeću svoje mame, one su isto zablistale u haljinama iz maminog ormara

16.03.2023 u 11:11

Bionic
Reading

Iako je Oscar sada već daleko iza nas, o zajedničkom pojavljivanju Salme Hayek Pinault i njezine kćeri Valentine Palome Pinault i dalje se priča, ponajviše zbog Valentinog modnog odabira

Valentina Paloma Pinault za dodjelu Oscara odabrala je crvenu haljinu, a ako vam se čini nekako poznata, u pravu ste. Riječ je o vintage haljini Isaaca Mizrahija iz 90-ih godina prošlog stoljeća, koju je je za jedan crveni tepih, te 1997. godine, nosila njezina mama Salma Hayek.

O okusima se ne raspravlja, kao ni o tome kojoj bolje stoji, no ono što se može reći je da Valentina Paloma Pinault nije jedina kći neke slavne dame koja je posegnula duboko u ormar svoje mame i posudila neku haljinu.

  • +11
Salma Hayek i kćer Valentina Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Baš kao Valentina, i Shiloh Jolie-Pitt, koja inače i nije pretjerano odijevala ženstvene kombinacije, iznenadila je mnoge kada se na premijeri novog maminog filma 'Eternals', 2021. godine, pojavila u glamuroznoj crno-bijeloj haljini s potpisom Diora. Tu istu haljinu je za jednu press konferenciju dvije godine ranije nosila njezina mama Angelina Jolie.

A da je ormar holivudske glumice itekako zanimljiv njezinoj djeci, pokazalo se na toj istoj 'Eternals' premijeri. Tada je Angelinina druga kći, Zahara Jolie-Pitt odabrala srebrnu Elie Saab Couture haljinu, koju je glumica nosila 2014. na dodjeli Oscara.

Danas pokojna Ivana Trump 1991. godine nosila je haljinu Boba Mackieja, a tu istu kreaciju njezina je kći Ivanka Trump nosila u dvije prigode - 2014. i 2019. godine.

I buduća britanska kraljica Kate Middleton odjenula je istu ružičastu haljinu kao i njezina mama Carole Middleton. Riječ je o ME + EM košulja haljini, koju su njih dvije nosile u različitim prigodama i s različitim modnim dodacima.

Kći slavne Heidi Klum odabrala je maminu haljinu iz 1998., koju je njemačka manekenka nosila na jednom humanitarnom događanju, a Leni Klum nosila ju je na svojoj maturalnoj večeri.

I na kraju, ništa manje zanimljiva kombinacija nošena je nakon 21 godinu. Toliko je trebalo da kći Courteney Cox, Coco Arquette, odjene njezinu ljubičastu haljinu iz 1998. godine.