MALI ŽENSKI TRIKOVI

Kako Blake Lively ugađa Ryanu Reynoldsu?

30.12.2011 u 09:50

Bionic
Reading

Ryan Reynolds uživa s Blake Lively koja radi sve što njegovoj bivšoj ženi Scarlett Johansson nije padalo na pamet - ugađa mu i pokazuje da je centar svemira

Blake Lively očito se trudi da javnost sazna sve detalje njezine dvomjesečne veze s Ryanom Reynoldsom. Tako znamo da su Blake i Ryan proveli zajedno Dan zahvalnosti, da su se provodili u Bostonu, da traže stanu u New Yorku, da su odmarali u Connecticutu i najnovije - da su proveli božićne blagdane u Kanadi kod njegovih roditelja.

Časopis UsWeekly detaljno izvješćuje da je Blake kupila rođendansku tortu za Ryanovog oca. 35-godišnji Ryan je pak srce zvijezde serije 'Tračerica' zagrijao malim gestama kao što je kupovina slatkiša. 'Prodavač je u slastičarnici Original Cupcakes rekao Ryanu da je Jay-Z prije nekoliko dana kupio posebne slatkiše za Beyonce, pa je Ryan odmah naručio šest komada iste slastice za Blake', prenosi Us Weekly riječi izvora bliskog zaljubljenom paru. 24-godišnja Blake na te geste svog 11 godina starijeg dečka uzvraća jednakom mjerom i trudi se da Ryan bude sretan.

Par većinu vremena provodi kod kuće. 'Vole provoditi vrijeme kod kuće. Zaljubljeni su preko ušiju.' Ona je idealna žena za Ryana nakon njegovog propalog braka sa Scarlett Johansson koja je, piše magazin, loše tretirala Ryana.

'Scarlett je bila loša prema Ryanu, tako da se njemu sviđa komfor koji mu pruža Blake', kazao je izvor. 'U braku sa Scarlett bilo je jasno da žena koja se jučer slikala za naslovnicu Voguea neće danas kuhati večeru svom mužu.' Ryan očito želi djevojku ili ženu koja će se ponašati 'tradicionalnije', truditi se oko njega, kuhati mu, baciti sve iz ruke kad se on pojavi i pokazivati mu da je centar svemira. Scarlett to nije padalo na pamet, ali Blake dobro igra tu ulogu, zaključuje stranica Celebitchy.com.