NA CRVENOM TEPIHU

Kakav užas od svečanih haljina!

26.08.2014 u 09:29

  • +6

Najgore haljine s dodjele Emmyja

Izvor: tportal.hr / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Haljine koje izgledaju kao da ih je spremna odjenuti bijesna tinejdžerica kako bi razljutila roditelje, opravice prikladnije za maturalne zabave nego za crveni tepih ili pak one koje izgledaju kao da su kupljene u susjednoj robnoj kući nizale su se crvenim tepihom ovogodišnje nagrade Emmy. U odabiru haljine podbacile su čak i glumice Katherine Heigl, Sarah Paulson i Christina Hendricks

Christina Hendricks zbilja jako voli saten. Nosila je naime  crvenu satensku haljinu s potpisom Marchesa koja izgleda kao da ju je kupila u robnoj kući iz kvarta. Zlatni dodatak na struku nimalo nije pomogao.


Lena Dunham u haljini Giambattiste Vallija nalikovala je više na tinejdžericu koja otkačenom odjećom želi razbjesniti roditelje.

Sarah Paulson u Armanijevoj haljini tjera nas da se zapitamo što je dizajner htio reći? Zooey Deschanel u haljini Oscara de la Rente izgleda kao loše odjevena djeveruša. Dame su se trudile, no ovaj put bilo bi bolje da su nekim klasičnijim komadima igrale na sigurno. Pogledajte fotogaleriju i odlučite koja je, po vama, najlošija haljina s ovogodišnje dodjele Emmyja.