ZVIJEZDE 'U AKCIJI'

Kakav seks prakticiraju slavni

16.07.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Garancija dobrog seksualnog života su povremeni začini, otkrivaju holivudske zvijezde. I dok Heidi Klum prakticira seks bilo kad i bilo gdje, Scarlett Johansson na stražnjem sjedalu svojeg auta, Will Smith i Halle Berry seks u kostimima iz filmova, kućanice Eva Longoria i Teri Hatcher očaj u koji ponekad upadnu najlakše rješavaju pomoću vibratora

Snimanje video kamerama u današnje je vrijeme jako riskantan potez, budući da se nikada ne zna kada bi kućni uradak mogao osvanuti na internetu. Zvijezde su, naravno, u najgoroj poziciji, no neke od njih ni to ne sprječava da si daju oduška i snime akciju. Prsata ljepotica Kelly Brook priznala je da voli koristiti video kameru: 'Ako se voliš gledati, jednostavno se gledaš uživo i spojiš kameru na TV'. Modernu tehnologiju koristi i glumica Kate Becksinsale koja više voli čari web kamera pa ih ona i suprug koriste kada su razdvojeni, što im, kaže, dodatno unese malo začina u vezu.

Seksi Megan podjednako voli oba spola

No nekim zvijezdama nisu više zanimljive ni tehnologija ni seksi igračkice, a kamoli konvencionalni odnosi. Zbog toga istražuju vlastitu seksualnost i jednako ih, kažu, privlače osobe oba spola. Zadnja u nizu zvijezda koje su to priznale bila je seksi glumica Megan Fox: 'Nisam lezbijka, samo mislim da su svi ljudi rođeni sa sposobnošću da ih mogu privući oba spola.' Osim Megan, seksualnu privlačnost prema ženama priznale su i Lily Allen, Angelina Jolie, a Lindsay Lohan svoju lezbijsku vezu sa Samanthom Ronson nije se ni trudila prikriti.

Ulazak u 'mile high club' želja je mnogih, no rijetki su sretnici koji se uspiju poseksati na nebeskim visinama. Celebrityji zahvaljujući svojim privatnim mlažnjacima su svakako u prednosti pred običnim smrtnicima, no samo će neki javno priznati da su iskusili to zadovoljstvo. Richard Branson, John Travolta i Ralph Fiennes su veliki ljubitelje nebeskog seksa i to se ne srame priznati.

Za razliku od njih, za atraktivnu Scarlett Johansson ništa nije ravno seksu u automobilu. 'Volim seks u autu. Kad sam napaljena i želim nešto ludo, meni je dovoljno samo stražnje sjedalo', priznala je plavokosa seks ikona.

Striptiz nije nikad bio popularniji nego posljednjih godina, dijelom zahvaljujući i sve većem broju burleski. Dita Von Teese kraljica je burleske i san mnogih muškaraca, a njezinim je stopama nedavno krenula i ljepotica zavodljivih oblina Carmen Electra. Ona je toliko luda za striptizom da je napravila vlastiti DVD da bi i drugima pomogla svladati sve tehnike umjetnosti svlačenja i zavođenja.

Halle to radi u kostimu svoje junakinje Storm

Seksi manekenka Heidi Klum priznaje da, kada je seks u pitanju, za nju i supruga Seala nikad nema mjesta dosadi. Seks bilo kada i bilo gdje najbolji je začin u ljubavnom životu, priznaje slavni par. 'Jedno drugom samo kažemo 'hej dušo vidimo se za u dva sata na tavanu ili u šest sati u ormaru'. Nema granica', otkrila je Heidi.

Najbolje plaćeni holivudski glumac Will Smith priznao je da ponekad uskače u svoj kostim koji je koristio u filmu 'Hancock' kao posebnu poslasticu za suprugu Jade. 'Ponio sam kostim kući pa ga supruga i ja ponekad koristimo. Genijalno je', rekao je Smith. Kao Will Smith, i Halle Barry u seksu najviše voli uskočiti u svoj kostim superheroja. Glumica koja je utjelovila Storm u filmu 'X-Men', otkrila je da na veliko zadovoljstvo svog partnera Gabriela Aubryja ponekad nosi taj kostim. 'Da, ponekad ga nosim. Morate malo začiniti svoj život. Storm se u filmu nikad ne seksa, ali zato se Storm u mojoj kući ne suzdržava', rekla je Halle.

Kad seksi kućanica Eva Longoria postane očajna, utješi se svojim vibratorom Rabbit, koji je vrlo popularan u svijetu slavnih. Priznala je da je najbolji seks doživjela upravo uz pomoć vibratora, no to je ipak bilo prije nego što je upoznala supruga Tonyja Parkera. 'Nisam uživala u seksu sve dok nisam počela masturbirati. Prije toga nisam bila posebno seksualna. Šteta što nisam prije otkrila čari vibratora. Sada ih poklanjam prijateljicama, a one vrište od sreće kad ih ugledaju. Najbolji poklon koji im mogu dati je orgazam', bila je iskrena seksi Eva.

Kelly Brook 'akciju' voli gledati uživo

Eva nije jedina kućanica koja uživa u akciji s vibratorom. Zgodna Teri Hatcher novinarima je rekla da ne traži muškarca jer se lako može zadovoljiti s fensi seksi igračkama. Za nju su vibratori posve normalna stvar, a svaka žena koja kaže da ih nema, tvrdi Teri, laže. Da brižan suprug uvijek misli i na ženino zadovoljstvo, dokaz je David Beckham, koji je svojoj supruzi Victoriji poklonio vibrator optočen dijamantima, vrijedan milijun dolara.

Cameron Diaz voli glumiti, ali samo pred kamerama. 'Seks je najbolja stvar! Treba uživati u seksi osjećaju i ništa ne glumiti. Glumljenje je uvijek loše i nikad ne ispadne onako kako si zamišljao', poručuje lijepa glumica.

Bivša spajsica Mel B. tvrdi da ima najveći seksualni nagon na svijetu te da se seksa nekoliko puta dnevno: 'Znam da ću uvijek biti vjerna Stephenu jer, osim njega, nikada nisam susrela nikoga tko bi se mogao nositi s mojim seksualnim nagonom. Zapravo mislim da nitko na svijetu nema veći libido od mene', pohvalila se Mel.

No zato je kontroverzna pjevačica Lady GaGa uvjerena da nitko ne može postići orgazam brže od nje. 'Ja volim seks, znate, osjet pamćenja je moćna stvar. Mogu doživjeti orgazama samo misleći na njega', kaže ona.