oličenje tihog luksuza

Šest stajlinga za poseban dan: Ova mladenka oduševila je minimalističkim haljinama

01.08.2023 u 15:05

Bionic
Reading

Zvijezda TikToka Emily Mariko ovo ljeto odabrala je bude posebno te je uplovila je u bračnu luku Njezini brojni pratitelji s nestrpljenjem su iščekivali otkrivanje odabrane vjenčanice, a čekanje se isplatilo – njezinih čak šest svadbenih stjalinga bili su oličenje tihog luksuza

TikTokerica Emily Mariko krajem srpnja udala se za svog dugogodišnjeg dečka Matta Rickarda na intimnoj ceremoniji u kapelici Wayfarers u Rancho Palos Verdesu u Kaliforniji. Otkako se zaručila u listopadu 2021., njezinih 2,7 milijuna TikTok pratitelja nestrpljivo je čekalo vidjeti njezino vjenčanje. Posve očekivano, kada je došao veliki trenutak i vrijeme da uplovi u bračnu luku, zvijezda društvenih medija snimila je gomilu videa i fotografija koji su otkrili besprijkorne stajlinge odabrane za veliki dan.

Emily je inače poznata po Iako videozapisima o kuhanju i životnom stilu, a proslavio ju je video iz 2021. u kojem je otkrila recept za zdjelu s lososom i rižom koji je u rekordnom roku postao viralan.

Za početak za večeru dobrodošlice odjenula je mini haljinu golih ramena i leđa koja se kopča oko vrata. Dizajn koji potpisuje Magda Burtrym isticao se i naborima sa strane ali i detaljima u obliku cvijeća. Kao dodatak za 'nešto plavo' našla se Dior plava torbica. Zatim za probnu večeru presvukla u Ralph Lauren prsluk i hlače, održavajući svoj izgled svježim, elegantnim i u skladu sa svojom sveukupnom prigušenom luksuznom estetikom.

Za glavni događaj, njezino vjenčanje, Emily Mariko je otišla korak dalje noseći ne jedan, ne dva, već četiri različita stajlinga tijekom velikog dana. Njezin prvi look (koji je nosila tijekom vožnje do mjesta ceremonije) bila je mini haljina s volanima iz Mirror Palaisa, spojena s bijelim minimalističkim balerinkama i niskom elegantnom punđom.

Kad je došao trenutak za odlazak do oltara, TikTok zvijezda obukla je još jednu Mirror Palais kreaciju, šivanu po mjeri haljinu A-kroja bez naramenica sa dugačkim šlepom. Kako bi zaokružila izgled, Mariko je nosila špic salonke sa zatvorenim prstima i jednostavan veo od tila.

Obzirom na to da je to bila glavna haljina večeri, voditeljica društvenih mreža pobrinula se da objavi nekoliko videozapisa tog stajlinga, uključujući trenutak kada je otac vodi do oltara i slatko video kada ju po prvi put ugleda njezina voljena baka.

Za treći stajling te večeri Emiliy se preodjenula u elegantnu i vrlo ženstvenu svilenu slip haljinu boje slonovače s izrezom. Svoj stajling nadopunila je tankim šalom od šifona prebačenim preko ruku, bijelim sandalama s remenčićima i buketom bijelih vrtnih ruža. Da, čak je promijenila i vjenčani buket.

Na samom kraju, za kraj zabave, Emily je odjenula mini haljinu bez naramenica asimetričnog kroja i cvjetnim detaljem na dekolteu, koju je spojila s bijelim sandalama na remenčiće. Bila je to zabavna, koketna i vrlo chic haljina za after party.

Kao što se i očekivalo, korisnici TikToka nisu se mogli zasititi njezinih šest pomno odabranih stajlinga, a mnogu su joj ostavili i laskave komentare. Tako je Mariko pohvaljena za bezvremensku eleganciju i odlične modne izbore, a mnogi su se složili kako bi njezini stajlinzi bili lako nosivi prije 50 godina, ali i za idućih 100.

  • +26
Vjenčanice na Tjednu mode u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia