NESRETAN STAJLING

Kakav modni kiks seksipilne Adriane Lime!

07.06.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Prelijepa Adriana Lima koja ne prestaje zračiti seksipilom sve je iznenadila na crvenom tepihu modnih nagrada CFDA neočekivanom i modno promašenom kombinacijom

Dok je većina slavnih dama njujorški crveni tepih označila u izazovnim haljina dubokih dekoltea, poznata Brazilka i Viktorijina anđelica Adriana Lima pojavila se u kombinaciji plišanih crnih hlača i visoko rezanim, srebrnim blejzerom iz kojeg je izvirivao zavidno oblikovan torzo.

Riječ je o kreaciji poznatog dizajnera Marca Jacobsa koji je te večeri pokupio nagradu kategoriji najboljeg dizajnera ženske mode. Iako je Marc slavio, njegova kreacija za lijepu Adrianu pokazala se potpuno promašenom.

Duge hlače od pliša u kombinaciji s visoko rezanim blejzerom, Adriana je naglasila zalizanom raspuštenom frizurom i modnim dodacima poput presijavajućih naušnica i svilenom crnom vrpcom koja čineći choker ogrlicu. Dramatičnost stajlinga nastavljala se i po pitanju make-upa u znaku upečatljiva ruža boje vina i crnog tuša, istaknuvši smaragdno zelene oči.

Iako lijepa Adriana svoj prirodan seksepil obožava naglasiti jednako izazovnim kreacijama u svečanim prilikama, u nastojanju briljiranja u nešto drukčijem i modno pomaknutom izdanju lijepa Viktorijina anđelica u potpunosti je podbacila.