PONUDA I CIJENE

Kakav kaput kupiti za zimu?

24.11.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Kaput je okosnica svakog zimskog ormara, a ako vas muči pitanje za kakav se model i boju odlučiti ove godine, za vas smo se prošetali dućanima ulične mode i donijeli nekoliko ideja!

Kaputi zauzimaju istaknuto mjesto po dućanima ulične mode, a iz svih izloga mame nas najuspješniji ovosezonski primjerci pojedinih brendova. Ono što im je zajedničko i što nude gotovo svi dućani, kaputi su dužine do koljena koji se u pojasu steže remenom, zatim nešto kraći predimenzionirani kaputi te vječni kaputi tzv. montgomery, s tipičnim kopčanjem i kapuljačom.

Nadalje, ovratnik više ne dolazi s klasičnom kragnom, već se kopča visoko uz vrat ako je riječ o kakvom strogom (često vojničkom) kroju, ili je pak kragna okrugla i nosi se podvinuta. Zanimljivi su i modeli koji se oko vrata namještaju poput šala. Osim vune i kašmira, nosi se i umjetno krzno. Pelerine su također maštovite i poželjne na pripadnicama ljepšeg spola.

Od boja, najviše su se nametnule neutralne, siva, boja leda i, naravno, klasična crna, a od jačih za oko redovito posvuda zapinje crvena. Boja devine dlake također je klasika u ponudi, kao i smeđa. Jačim plavim nijansama nećete promašiti.

Uski i strukirani kaputi su, barem nakratko, ispali iz igre, radije se odlučite za potpuni ravni kroj. Osim onih do koljena ili tek malo iznad koljena, u obzir svakako dolaze i vrlo kratki kaputići, poput vunenih jaknica s volumen rukavima.

U fotogaleriji vam donosimo izbor iz ponude s cijenama i napominjemo – bliže se sniženja!