DAREŽLJIVI PRINC

Kada vidite Harryjev svadbeni poklon za Meghan ispast će vam ladica

25.05.2018 u 15:08

Bionic
Reading

Meghan Markle prava je sretnica. Osim što je osvojila naklonost britanskog princa, lijepa vojvotkinja od Sussexa uoči vjenčanja je od Harryja primila skupocjeni komad nakita u vrijednosti 150 tisuća kuna

Svijet se još uvijek nije utišao oko kraljevskog vjenčanja princ Harryja i Meghan Markle koji su se 19. svibnja u dvorcu Windsor zakunuli jedno drugom na vječnu ljubav. Zbog ogromnog pritiska medija, činjenice da na vjenčanje nije stigao Meghanin otac koji će ju dopratiti do oltara i skandala vezanih uz njezinu obitelj, princ Harry se svojoj odabranici želio iskupiti na poseban način.

Prema običaju, mladenci se pred vjenčanje međusobno daruju nekom sitnicom koja će ih podsjećati na najvažniji dan u njihovu životu, a princ Harry na svom poklonu nije štedio.

Kao da to što je osvojila princa samo po sebi nije dovoljno, Meghan je prema pisanju britanskog Ellea od svog, tada još uvijek zaručnika, na poklon dobila skupocjenu dijamantnu narukvicu čija se vrijednost procijenjuje na oko 150 tisuća kuna.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Harryjev poklon otkriven je na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači povodom 70-og rođendana njegova, princa Charlesa, kada se Meghan pojavila u haljini londonskog brenda Goat, satenskom pismo-torbicom brenda Wilbur & Gussie, salonkama s potpisom Tamare Mellon te tradicionalnom šeširu koji je dizajnirao Philip Treacy i svjetlucavim najlonkama.

Osim dijamantnih naušnica u obliku ruže koje potpisuje Vanessa Tugendhaft Joaillerie te vjenčanog i zaručničkog prstena koji je osobno dizajnirao princ Harry, vojvotkinja od Sussexa je na ruci nosila i skupocjenu narukvicu s potpisom poznate trgovine nakita Cartier.

Obzirom da je bila riječ o prvom službenom pojavljivanju kraljevskog para nakon vjenčanja, kao i prvi put da je Meghan viđena sa spornom narukvicom, javnost je brzo zaključila kako je riječ o poklonu njezina voljenog princa.