SLATKE BRIGE

Bivša djevojka princa Harryja otkrila što ju je najviše brinulo oko kraljevskog vjenčanja

25.05.2018 u 14:16

Bionic
Reading

Na iznenađenje mnogih, princ Harry pozvao je na vjenčanje i svoje dvije bivše djevojke, Chelsy Davy i Cressidu Bonas. Vidjeti bivšeg kako odlazi pred oltar s drugom djevojkom sigurno nije lako, no Cressida sada je otkrila što ju je najviše brinulo toga dana u Windsoru

Među 600 uzvanika, uglavnom engleske aristokracije i poznatih lica iz svijeta showbiza našle su se i dvije bivše ljubavi sretnog mladoženje princa Harryja, Chelsy Davy i Cressida Bonas. I dok je 32-godišnja Chelsy bila poprilično nervozna zbog toga što se moglo primijetiti i na njezinu izrazu lica kada je u crkvi čekala da počne obred vjenčanja, 29-godišnja Cressida bila je izrazito dobre volje.

Ona i princ Harry bili su u vezi dvije godine, a upoznala ih je princeza Eugenie, Harryjeva prva sestrična.

Inače lijepa Cressida s bivšim dečkom dijeli i kraljevski pedigre budući da je jedna od njezinih predaka bio kralj Charles II. Harry i Cressida nakon prekida su ostali u dobrim odnosima te su i danas prijatelji, no to ne znači da lijepa plavuša nije imala svojih briga oko dolaska na vjenčanje.

  • +17
Princ Harry i Cressida Bonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prijatelji se počinju ženiti. To može značiti samo jedno - dilemu oko odjeće za britanska vjenčanja, a ponajviše šešira. Šešire i pokrivala za glavu smatram izuzetno teškim odabirom. Mogu izgledati vrlo neobično na osobi', započela je Bonas u svojoj kolumni koju piše za jedan britanski list.

  • +7
Cressida Bonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Potom je dodala: 'Osobno većinu vremena izbjegavam šešire. To će možda zvučati uvredljivo za starije generacije kojima je to nezamislivo. Prošli vikend sudjelovala sam na kraljevskom vjenčanju, a u pozivnici je bilo jasno naglašeno da gošće moraju nositi šešire. Opredijelila sam se za minimalistički pernati šeširić u rajfu i iskreno se nadam da nisam previše pogriješila.'

Modelu i manekenki Cressidi očito je toga dana moda i garderoba bila najveća briga, za razliku od njezine prethodnice Chelsy s kojom je Harry proveo dugih sedam godina u vezi. Ona je pak Harryja nazvala tjedan dana uoči vjenčanja kako bi se zauvijek oprostila od svoje velike ljubavi.

  • +2
Chelsy Davy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pozvati bivše na vjenčanje možda je mnogima velika neugodnosti i nevjerojatan čin, no u kraljevstvu su očito na to naviknuli. Princ William također je na svoje vjenčanje s Kate Middleton pozvao brojne žene s kojima su ga povezivali. Primjerice Rose Farquhar, Oliviju Hunt, Arabellu Musgrave , Isabellu Anstruther- Gough-Calthorpe ali i svoju bivšu djevojku Jeccu Craig.