Dramatična planetarna kretanja

Jupiterov ulazak u Ribe nagovijestit će sretnija vremena za Rakove, Škorpione, Bikove, Jarce i same Ribe

04.12.2021 u 08:02

Bionic
Reading

Predstavljamo vam najvažnija planetarna kretanja do kraja prosinca 2021. Živahna i strastvena vibracija Strijelca naelektrizirat će cijeli zodijak. Sunce će se zadržati u tom znaku do 21., a Merkur će raspirivati plam u našim umovima do 13. prosinca

No čim Merkur izađe iz Strijelca, u njega će uletjeti moćni Mars, unoseći bujan entuzijazam u privatne živote i društveno ozračje. Podsjetimo usput da entuzijazam može biti poželjan i nepoželjan, ovisno o akciji koju nadahnjuje.

Zahvaljujući jakim energijama Strijelca, u tjednima koji su pred nama žudjet ćete za promjenama, još nedoživljenim iskustvima i svježim idejama. Bit ćete ispunjeni optimizmom, koji kod nekih od vas može prerasti u djetinjastu lakomislenost i zanemarivanje štetnih posljedica. Bude li vas Strijelac naveo na neodgovorne postupke, već ćete u razdoblju Jarca pretrpjeti bolno buđenje.

Pun mjesec u Blizancima 18. prosinca povećat će vašu potrebu za društvenim povezivanjem, što može biti nezgodno ako stopa širenja covida značajnije ne opadne. Povrh toga, ova će lunacija pridonijeti nesnalaženju u blagdanskom rasporedu i otežati vam balansiranje između posla, škole, prijatelja i obitelji.

  • +3
Olivia Palermo rođena je u znaku Riba 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

U nedjelju 19. prosinca Venera postaje retrogradna u Jarcu, u kojemu će ostati do 29. siječnja. Venerino prividno nazadovanje najavljuje navalu nostalgičnih sjećanja, a ta će tendencija ojačati od zimskog solsticija 21. prosinca, kad i Sunce uđe u Jarca, u kojem je već prisutan Merkur. Neki će se od vas ponovno povezati sa starim ljubavima, prijateljima i školskim kolegama, spretno koristeći Božić kao izliku za obnovljeni kontakt.

  • +11
Matthew McConaughey je Škorpion, rođen je 4. studenog 1969. Izvor: Profimedia / Autor: New Line Cinema / Pacific coast news / Profimedia

U utorak 28. prosinca Jupiter na duže vrijeme ulazi u Ribe, u koje je nakratko zakoračio proljetos. Novi Jupiterov položaj nagovijestit će sretnija vremena za Rakove, Škorpione, Bikove, Jarce i same Ribe. Iduća će godina pripasti ovim znakovima.

  • +5
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia