NAJOBIČNIJI TEMELJAC

'Juha od kostiju' najnoviji je trend među slavnima

13.01.2018 u 14:15

Bionic
Reading

Kad se nađe više od jedne slavne osobe koja sa svijetom podijeli svoje bizarne ideje kako održavati ljepotu i zdravlje, to se u SAD-u ubrzo pretvori u kratkotrajni trend. To je u zadnje vrijeme 'juha od kostiju'

Svi upoznati s Dr. Ozom i sličnim šarlatanima koji promoviraju razne proizvode i bizarne trendove znaju kako u SAD-u svako malo počne novo ludilo za nečim potpuno uobičajenim, pa se to pokušava pretvoriti u tajnu vječne mladosti i savršenog zdravlja. Čudotvorni napitak ovaj je put juha od kostiju ili temeljac.

Vjerojatno zbog toga što je Kobe Bryant pio temeljac zbog bolova ili zbog toga što je Salma Hayek to činila kako bi održala ljepotu i mladost, juha od kostiju nedavno se počela pretvarati u novi američki trend. Naravno, nema ništa čarobno u vezi temeljca – to je još uvijek samo juha od ostataka poput kostiju, kože, tetiva i sličnih dijelova mesa.

Ukratko, nema razloga zašto temeljac i dalje ne biste mogli koristiti kako ste to uvijek činili, no ne dajte se nasanjkati nekakvim neutemeljenim tvrdnjama o posebnim zdravstvenim koristima kuhanih kostiju.

Autor: YouTube