GRECE GHANEM

Još se 'lomite' oko bajkerske jakne? Stajling 50+ ikone obara s nogu

14.02.2024 u 14:12

Bionic
Reading

Grece Ghanem, omiljena 50 plus modna influencerica, nastavlja sa svojim maštovitim kreacijama zbog kojih izaziva oduševljenje svojih više od 1,5 milijuna obožavatelja na Instagramu

Vlasnica prepoznatljive sijede bob frizure i eklektične garderobe uvijek plijeni poglede kamo god da se uputi, a njezin posjet modnoj reviji brenda Khaite u New Yorku bio je, kao i uvijek, itekako zamijećen.

Ova 59-godišnja mikrobiologinja te danas modna influencerica davne se 2005. s kćeri Cheyenne preselila u Montreal iz Libanona da bi radila kao osobna trenerica, a na kćerkin je nagovor posve neplanirano postala prava modna ikona koju obožavaju dame svake dobi.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Počelo je kao hobi - uvijek bismo snimale 'modne' fotografije dok smo putovale. Odlučile smo da ćemo, ako već objavljujemo fotografije koje je moja kći snimila, učiniti to na poseban način i sa svrhom', rekla je Grece za britanski Vogue prije nekoliko godina.

'Čvrsto vjerujem da bi žene trebale biti zapažene bez obzira na godine i imati slobodu odijevanja onako kako im se sviđa', rekla je jednom prigodom Grece i tog se pravila i drži.

GRECE GHANEM

Ove bi se rijetko koja zrelija dama usudila nositi. Šteta, jer ona u njima izgleda genijalno

Pogledaj galeriju

Otkrila je i kako je često uvriježen stav da se zrelije dame ne bi trebale odijevati odvažno, u vedrim bojama, upečatljivim uzorcima... No ona se s time nikako ne slaže, što dokazuje i svojim cool stajlinzima, a to je pokazala i u New Yorku.

Ako smatrate da kraće kožne jakne pomalo bajkerskog stila nisu dobra ideja za dame iznad 50, stajling sjedokose modne ikone razuvjerit će vas u trenu.

Grece je svoju cool kožnu jaknu s potpisom njujorškog brenda Khaite - koji je stvorila Catherine Holstein i obožavan je među fashionisticama poput Katie Holmes ili Jennifer Lawrence - bez greške spojila sa sivom mini haljinom, slingback sandalama i chic bijelom torbom koju bismo iz ovih stopa preselili u svoj ormar.

Sunčane naočale i velike zlatne naušnice zaokružili su ovo modno izdanje za koje je ova Kanađanka libanonskih korijena zaslužila samo najbolje ocjene.