Iskoristite priliku

Još samo jedan dan popusta na bazzar.hr-u

27.11.2017 u 11:03

Bionic
Reading

'Od igle do lokomotive' - stara je trgovačka uzrečica koja bi mogla najbolje opisati raspon proizvoda koji su se ovaj vikend mogli naći na bazzar.hr Black Fridayu, čiji su popusti sezali i do 80 posto

Ukoliko vas je nekim čudom ova informacija promašila, još nije kasno, Black Friday na bazzaru traje još danas!! 

Iskoristite zadnji dan ludo niskih popusta da kupite djetetu igračku i razveselite ga. Širok je raspon ponude, od plišanih igračaka do vozila na daljinski.

A možda je najbolje rješenje neka od društvenih igara? Sjetite se samo koliko ste vremena provodili kao klinci uz društvene igre na tabli ili s kartama. Tako nešto se ne zaboravlja.

Velik dio asortimana za mame i bebe je još danas na Black Friday popustu koji se ne može ignorirati. Od pelena, preko kolica i sjedalica, do hranilica, duda, guralica i ležaljki za bebe, kao i niza proizvoda koji majkama olakšaju najljepše dane života, a bebama osiguravaju ugodno odrastanje.

Ne smije se zaboraviti ni velik broj odličnih proizvoda za uređenje doma. Svi znamo da sitnice čine ljepotu cjeline pa tako i stanovi postanu nešto više od prostora za život nakon što se u njih postave slike, zavjese, zidni satovi, naljepnice za zid, svijećnjaci i ogledala.

Bazzar.hr pomaže u tome, a prava pomoć s velikim popustima uskoro će prestati. Nemojte si dozvoliti da kasnije shvatite kako ste propustili veliku priliku za uređenje doma.

Ipak, ono što se ne smije propustiti ovaj ponedjeljak su popusti u modnom svijetu. Količina brendova na koje ste možda i odmahivali rukom jer su vam djelovali preskupo još danas su u Black Friday akciji sniženi i do 80 posto.

Zašto si ne biste priuštili nešto od Pierrea Cardina ili Calvina Kleina? Cijena sada više sigurno nije isprika. Ali požurite, jer već u utorak cijene će se vratiti na staro. Što čekate, brzo na bazzar.hr!