TIME OUT OD LJUBAVI

Još jedna holivudska veza pred raspadom?

03.09.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Iako trenutačno uživa na Ibizi sa svojim najbližim prijateljicama, Rosie Huntington-Whiteley ne odmara se samo od posla. Piše se kako je 26-godišnja glumica i model vezu s dečkom Jasonom Stathamom stavila na led

Unatoč glasinama da 45-godišnji glumac planira zaprositi Rosie, piše se kako su stalne svađe i razlika od 19 godina dovela do privremenog odvajanja u pokušaju da spase svoju krhku trogodišnju vezu, piše MailOnline.


Također se vjeruje da je Jasonova neodlučnost da zaprosi Rosie odigrala ulogu.

Do odvajanja je došlo nakon što je u lipnju Jason snimljen kako se do sitnih sati druži sa skupinom djevojaka u baru na Manhattanu.

'Ne postoji druga osoba. Oni se jako vole i još uvijek se nadaju da mogu stvari srediti. No stvari nisu bile dobre, bilo je puno svađa, a oboje trebaju prostor. Uzeli su vrijeme da se odmore. Imajte na umu da između njih postoji jaz od gotovo 20 godina pa će sigurno naletjeti na neke probleme', saznaju mediji.

I dok pokušava spasiti vezu, Rosie je u razgovoru za časopis Elle koji će izaći u listopadu objasnila svoju viziju ljubavi.

'Mnogi su modeli u dugima vezama zbog stabilnosti. Doduše, nisu uvijek sa sjajnim muškarcima, ali im to daje sigurnost kada dođu kući, neku vrstu uzemljenja. Tako vidim svoj odnos. Jedna od najljepših stvari je ta da zbog njega osjećam kao da sam doma, gdje god bila na svijetu. Morate imati nekog posebnog kojem se možete vratiti kad se dogodili s***e.'