MILIJUNSKA PREVARA

Još jedan strašni skandal u obitelji Kardashian

03.04.2013 u 08:35

Bionic
Reading

Istraga koja je šokirala britansku i američku javnost pokazala je da humanitarna udruga, koju je osnovao muž Khloe Kardashian, Lamar Odom, nije isplatila veliku količinu novca prikupljenog za bolesnu djecu

ESPN, kabelska televizijska mreža specijalizirana za sport, provela je istragu te tvrdi da udruga za pomoć djeci oboljeloj od karcinoma koju je osnovao košarkaš Lamar Odom, Cathy’s kids, nije isplatila 2,2 milijuna dolara prikupljenih od osnutka 2004. godine za liječenje djece oboljele od karcinoma, piše Radaronline.

Pitanja su se nametnula sama od sebe nakon što su istražitelji pročešljali osam godina poreznih kartica NBA košarkaša. Umjesto u humanitarne svrhe, novac je navodno potrošen na financiranje dva elitna košarkaška kluba mladih.


Jedina osoba koja vodi knjigovodstvo udruge je Lamarov trener iz srednje škole i kum na vjenčanju s Khloe Kardashian, Jerry DeGregorio.

Cathy’s kids je navodno trenutačno u dugu od 256.000 dolara koje je Odom posudio od udruge. Odomu prijeti podizanje tužbe i optužba za poreznu prijevaru ako potrošeni novci nisu u skladu s pravilnikom udruge.

Kako prenosi Daily Mail, ESPN je došao do Odoma i zatražio izjavu, no on je samo kratko komentirao: ‘To je moj novac.’